Kundservice Butik/Lager

Kundservice Butik/Lager

Arbetsuppgifter

Ditt ansvar är att kundservice, ordermottagning och försäljning till våra kunder sköts med den höga servicenivå och det goda affärsmannaskap som krävs.

Du kommer att sköta kundservice i butik samt via mail och telefon till både befintliga och nya kunder. Du kommer även att ansvara för hantering, förvaring, packning och leverans av gods samt mottagnings och leveranskontroll. Tjänsten innebär dessutom teknisk support och rådgivning till kund. Rollen som rådgivare i frågor kring våra produkters användningsområden är viktig, men ett professionellt bemötande i kontakterna med våra kunder och din tekniska nyfikenhet och villighet att hjälpa är det som avgör hur väl Du kommer att lyckas i din roll. Vi har löpande internutbildning inom våra produkt- och tjänsteområden och du får ett kunnigt team som stöd.

Kvalifikationer

Tidigare erfarenhet från branschen är en merit men inget krav. Du kommer att få utbildning inom de produkt- och tjänsteområden vi är verksamma i såväl som nödvändig utbildning i våra affärssystem.

Personliga egenskaper

Du är öppen och enkel med ett genuint intresse för affärsutveckling samt att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer genom ett värdebaserat synsätt. Du har god förmåga att uppnå resultat genom bra planering, genomdrivande och uppföljning. Du behöver inte vara expert på alla teknikområden från början och om Du är rätt person ser vi dig gärna långsiktigt i vårt team.

Vi vet att mångfald berikar och söker dig som kan komplettera vårt team med din kompetens, erfarenhet och personlighet.

Vi erbjuder

En professionell, engagerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar och möjlighet till personlig utveckling. Vi är ett bra sammansvetsat team där alla har stort fokus på kund samt att stämningen hos oss ska vara positiv och energigivande.
Mer info
Kontaktperson Tobias Bergström
Telefon 072-582 85 30
Email Mejla Tobias Bergström
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.momentum-industrial.com
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Momentum Industrial AB är en marknadsledande distributör av industriella komponenter till den svenska och norska industrin. Vår mission är tillsammans för en hållbar industri, vilket för oss innebär att vi finns till för att tillsammans med våra intressenter bidra till att skapa en hållbar industri ur ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Vi omsätter cirka 1,2 miljarder SEK och har 340 talangfulla medarbetare. Momentum Industrial AB ingår i Momentum
Group-koncernen som är noterat på Stockholmsbörsen.