Rekrytering av Seniorkonsult inom IT till Mirror

Rekrytering av Seniorkonsult inom IT till Mirror

Har du arbetat som konsult inom IT-branschen och känner dig redo för nästa steg i din karriär, då har du kommit rätt.

Vi söker efter dig som vill hjälpa Mirrors kunder med högklassig drift i deras onprem- och molntjänster och i transformationen till hybrida IT-miljöer. På Mirror får du möjlighet att fokusera och fördjupa din spetskompetens, bredda dina kunskaper där du har ett intresse och samarbeta med övriga kollegor som besitter bred kompetens.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Mirrors räkning en Seniorkonsult inom infrastruktur. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Mirror.

Mirror befinner sig i en expansiv fas och med många väletablerade kunddialoger söker de nu efter att utöka sitt team. Mirror har kontor & personal i Kalix, Luleå och Skellefteå och det finns därför möjlighet att arbeta på samtliga av dessa orter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Mirrors önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som Seniorkonsult på Mirror kommer du ges möjligheten att arbeta med ett brett spektrum av uppgifter.

Det handlar om något eller ett par områden inom Mirrors driftverksamhet med datacenter baserade på:
  • Hyper-V
  • VMWare
  • Lagring
  • Backup
  • Brandväggar
  • Säkerhetslösningar
  • Övervakning
  • Automation
Som senior kan du bli eller utvecklas till ledare i någon av Mirrors kompetensgrupper.

Vi söker dig som

Har arbetat som konsult i IT-branschen i minst fyra års tid. Du har B-körkort och talar svenska flytande då det krävs i dialog med Mirrors kunder.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Mirror.
Du har enkelt att ta nya människor och trivs att arbeta ute på fält. Vi tror även att du är intresserad av teknik även utan för arbetet och som trivs med tekniska utmaningar.

START: Omgående
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Kalix/ Luleå/ Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Mirror levererar konsulttjänster inom systemutveckling, digital kommunikation samt teknik och infrastruktur. De levererar molntjänster från egna säkerhetsklassade datahallar inklusive egenutvecklade produkter inom verksamhetssystem och kodhantering. Hos Mirror blir du en del av ett team med genuin kamratskap och hög trivsel. Våra värderingar grundar sig i respekt, effektivitet, öppenhet och omtanke.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (10 dagar kvar)