Tungmekaniker till Luleå

Tungmekaniker till Luleå

Individ med stort intresse för teknik och fordon

Vem är du?

Du har en bakgrund i svenska Försvarsmakten och har ett stort intresse för teknik och fordon. Du har god förståelse hur dina enskilda uppgifter är relevant för gruppens effektivitet i det dagliga arbetet. Från Försvarsmakten har du med dig ordning och reda samt god förmoda att tempoväxla när arbetet kräver det.

Du känner igen i ett eller flera av följande påståenden:
  • Du har tillgodogjort dig mekaniska kunskaper inom eller utanför Försvarsmakten.
  • Du har ett stort tekniskt intresse i allmänhet och eventuellt vana att mekaniskt hantera tyngre fordon såsom lastbilar och arbetsfordon.
  • Du har tjänstgöringsbakgrund inom teknisk tjänst i svenska Försvarsmakten och är i slutet av din soldatkarriär.
  • Du är deltidstjänstgörande tekniker eller mekaniker idag och söker möjligheter att utvecklas.
  • Du har erfarenhet från Försvarsmaktens tyngre hjulfordon eller bandfordon.
Vad är uppgiften?

Du har möjlighet att jobba och utvecklas inom ditt tekniska intresse för ett företag som satsar i Luleå området. Internutbildningar kommer att tillse att du har rätt förutsättningar för de arbete du skall genomföra. Du kommer att jobba med att utföra service, förebyggande underhåll och reparationer av lastbilar och arbetsfordon. För att trivas i rollen behöver du en känsla för kvalité i en miljö som har ett högt arbetstempo.

Krav:

Tjänstgöringsbakgrund i svenska Försvarsmakten (GSS/K, GSS/T, VPL eller GMU).
Stort mekaniskt intresse och någon form av kunskap inom teknik och/eller fordon.

Meriterande:

Tidigare erfarenhet av att reparera och serva lastbilar och/eller tunga fordon (kan vara fordon som stridsvagn/stridsfordon/bandvagn eller hjulfordon).
Mer info
Kontaktperson Henrik Nygren
Telefon 0720074371
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://militarywork.se/jobba-hos-oss/
Sista ansökningsdag 15 sept 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Military Work levererar tjänster som stärker samhällsviktiga funktioner. Våra kunder verkar huvudsakligen inom försvars-, säkerhets- och industrisektorn.

Vi förser våra kunder med tjänster där alla våra medarbetares säkerhetsuppfattning tillsammans med deras områdeskompetens och en god ledning utgör vår konkurrensfördel. Vi finner en drivkraft i att skapa och underhålla det som är viktigt för vårt samhälle och vi förstår vikten av att både system och medarbetare är robusta.

En stor andel av våra medarbetare växeltjänstgör i de nordiska försvarsmakterna, vilket skapar ett fortsatt lärande och bidrar till en god förmågenivå över tid med internationella perspektiv.