Servicetekniker inom El och Mek till Luleå, Kiruna & Gällivare

Servicetekniker inom El och Mek till Luleå, Kiruna & Gällivare

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Midroc Electro satsar i Norrland och har förvärvat CraneX AB, ett fullskaligt entrepenadföretag inom underhåll av lyftdon och portar. From årsskiftet 2021 är CraneX en del av Midroc Electro. Vi finns i dagsläget i Luleå, Gällivare och Kiruna samt Avesta. Vi arbetar inom segmentet Kranar/Portar/Hissar/Traverser och är experter inom området. Arbetet bedrivs hos våra kunder som verkar inom, stål-,gruv-,pappers- och energisektorn.

Om tjänsten

Vi är i dag ca 30 engagerade medarbetare som till stor del består av tekniker (inom både El och Mek) med stor erfarenhet av underhåll på lyftdon och portar hos våra avtalskunder, och vi vill nu bli fler! Är du en av oss?

Vi söker nu 6 st Servicetekniker för både mekaniskt och elektriskt underhåll i Luleå, Kiruna och Gällivare. Du kommer att arbeta med service och underhåll av traverser och portar med stort fokus på förebyggande underhåll. Andra viktiga arbetsuppgifter i ditt uppdrag kommer att vara felsökning, nymontage och moderniseringar, tillsammans med utvecklingen av arbetssätt och förbättringar av maskinutrustningar för ökad tillgänglighet är också uppgifter som en servicetekniker hos oss arbetar med. Resor ingår i tjänsten och beredskapstjänstgöring kan förekomma.

Vi söker dig som...

Har kunskap och tidigare erfarenhet av underhåll inom gruv-stål- eller skogsindustrin. Vi ser att du har godkänd gymnasieutbildning inom antingen området Mek eller El. Körkort är krav.

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom att du får riktigt bra kollegor hos oss, så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:
  • Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension.
  • Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m.
  • För förmånliga priser hyra vårt boende i Lindvallen och Kläppen
  • Kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog
  • Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget
Låter det här intressant? I så fall ser vi fram emot att höra från dig!

Skicka in din ansökan via midroc.se och berätta vem du är och på vilken ort du vill arbeta med oss. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Registrera därför din ansökan så snart som möjligt!

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.midroc.se/
Sista ansökningsdag 30 jan 2021 (2 dagar kvar)