Varuhuschef till MediaMarkt i Luleå

Varuhuschef till MediaMarkt i Luleå

Vi söker nu en Varuhuschef till Luleå

Som varuhuschef har du det övergripande ansvaret för drift och medarbetare på varuhusets alla avdelningar. Som ledare, delägare och entreprenör är du den som varje dag för ut MediaMarkts ledord och värderingar till personal och kunder och ansvarar för att varuhuset fortsätter vara det självklara valet i upptagningsområdet. Genom hög produktkunskap, bäst bemötande och ett inbjudande varuhus ser du till att våra kunder alltid är nöjda.

Sammanfattat ansvar du för varuhusets drift, utveckling, budget och resultat. Du har direkt personalansvar för avdelningschefer men är indirekt ansvarig för att varje individ på varuhuset coachas, utbildas och utvecklas i linje med företagets gemensamma mål. Som entreprenör kommer du att vara högst delaktig marknadsföringen av MediaMarkt´s sortiment lokalt.

Du är en självgående, drivande, prestigelös och initiativtagande ledare som älskar att motivera och coacha dina medarbetare. Du är duktig på att kommunicera och utbilda och du har förmågan att se affärsmöjligheter. Du har mångårig erfarenhet som ledare över stora personalgrupper, gärna inom Retail, och är van att leda genom ledare. Du behärskar svenska och engelska flytande.

Tillsättning omgående enligt överenskommelse!

Ansökan och kontakt
Infinity ansvarar för denna rekrytering, För mer info, vänligen kontakta Mårten Näsvall, Infinity, Tel 070-3700145.

Första intervjun kommer ske i slutet av januari. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med över 900 varuhus över hela Europa är MediaMarkt en av de största aktörerna på hemelektronikmarknaden. I Sverige har vi idag 27 (snart 28 när vi öppnar Täby i höst) varuhus samt en växande E-handel sedan starten 2006. Nu fortsätter vi vår resa med modernisering av befintliga varuhus samt nya varuhus.