Tekniker till MCM Relining i Norrbotten och Västerbotten

Tekniker till MCM Relining i Norrbotten och Västerbotten

Vill du bli en del av Sveriges ledande skadeservicekoncern? Tillsammans med systerföretagen Ocab och NHS har vi marknadens starkaste erbjudande inom skadeservice och vi satsar nu på att växa vidare inom relining i norr. Nu söker vi fler duktiga medarbetare som vill vara med och växa tillsammans med oss i Norrbotten och Västerbotten. Vi söker främst dig med erfarenhet av relining med flexibelt foder som är serviceinriktad och ansvarsfull.

Arbetsuppgifter
Som tekniker hos oss kommer du att arbeta med renovering av avloppssystem i och kring fastigheter genom relining. Vi arbetar med två metoder för relining; flexibelt foder (strumpmetoden) och sprutmetoden. Arbetet innebär mycket kontakt med våra kunder som består av främst allmännyttan, fastighetsbolag, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med behov att åtgärda sina avloppssystem.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
  • trivs med att arbeta fysiskt och är praktiskt lagd
  • kan arbeta under eget ansvar
  • kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift
  • har B-körkort
  • är social och trivs med att ha kundkontakt
Tidigare erfarenhet av relining med flexibelt foder är starkt meriterande, att du är händig och har erfarenhet av fysiskt arbete ser vi dock som en förutsättning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Hos oss får du mycket eget ansvar och frihet i ett mindre bolag med möjligheterna som finns i en stor koncern. Arbete på annan ort kan eventuellt förekomma. Vi har kontor i Umeå och Luleå och placering är möjlig på båda orterna.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Skär på telefon 070-677 14 89 eller via e-post stefan.skar@ocab.se.

Är du intresserad?
Det viktiga är inte att du har en perfekt CV och/eller personligt brev utan du kan i din ansökan istället berätta fritt vem du är, vad du arbetat med och vad du vill göra framöver.
Sista ansökningsdatum: 2020-10-27, vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten/tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare.
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://mcmab.se/
Sista ansökningsdag 27 okt 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MCM Relining åtgärdar problem med avloppssystem i och kring fastigheter. Vi erbjuder punktlagning, servicearbeten och totalrenovering av avloppssystem genom relining och utför allt från mindre arbeten till entreprenader av hela bestånd.

Vårt kundlöfte är att det alltid ska vara en trygg, bekväm och ekonomisk lösning att anlita oss. Med över 30 års erfarenhet av avloppsrenoveringar är MCM Relining en trygg partner vid både stora och mindre projekt.

Sedan 2018 ingår MCM Relining tillsammans med systerföretagen NHS, Nordisk Högtrycksspolning och Ocab i samma koncern. Tillsammans kan vi erbjuda våra kunder en verklig helhetslösning inom skade-, industri- och fastighetsservice.