Bärgare sökes till Lulebärgaren

Bärgare sökes till Lulebärgaren

Här är arbetet för dig som vill ha varierande arbetsdagar! Hos Lulebärgaren är ingen dag den andra lik. Detta är det perfekta arbetet för dig som har erfarenhet av att köra lastbil och som är redo för nya utmaningar.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Lulebärgarens räkning Bärgare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Lulebärgaren under sex månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Inledningsvis kommer du som ny i rollen samåka tillsammans med arbetsledaren Daniel tills du känner dig redo att kunna åka på egna uppdrag. Till en början så kommer du att tilldelas lättare bärgningsuppdrag. Du kommer även bli erbjuden utbildningar tillsammans med dina kollegor för att säkerställa en trygg arbetsvardag samt för att lära dig nya arbetsmetoder!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Lulebärgarens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som Bärgare kommer du att arbeta med både lätt och tung bärgning, alltifrån personbilar till lastbilar. Du utgår från kontoret i Luleå men utför bärgning i hela Norrbotten. Dina arbetstider är vardagar klockan 07-16, utöver det kommer du cirka sju dagar i månaden ha jourtid, vilket kan vara förlagt både på vardagar och helger. Vid de tillfällena utgår du från hemmet.

Vi söker dig som

har C-körkort samt någon typ av erfarenhet av att köra lastbil. Kanske är du lastbilschaufför idag men redo att prova någonting nytt? Du har även genomfört YKB-utbildning.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Lulebärgaren.

Du är stresstålig och lösningsfokuserad. Detta då du som Bärgare ibland är först på plats vid en trafiksituation och får bemöta människor som kan vara påverkade av händelsen.

START: Omgående, eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Markgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Luleåbärgaren utför lätt - och tungbärgning inom Norrbotten.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 13 maj 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.