Regional Operational Finance Beijer Norrland

Regional Operational Finance Beijer Norrland

På Beijer är länken mellan finans och vår operationella verksamhet en otroligt viktig funktion, där samarbete, kommunikation och support utgör nycklarna till vår framgång. Vi söker nu dig till vårt härliga team inom Regional Operational Finance Norrland med ansvar för Luleå, Piteå och Boden.

Om tjänsten

Du kommer att stötta våra filialer i Norrland med Ekonomisupport. Med placering i Luleå ansvarar du och arbetar mot i första hand våra anläggningar i 4-kantenområdet (Luleå, Piteå och Boden). Du kommer att tillhöra hela regionen där även Kiruna, Gällivare, Skellefteå, Umeå, Sundsvall, Östersund, Åre, Örnsköldsvik, Hudiksvall, Söderhamn, Bollnäs och Gävle. Vi är ett team och stöttar varandra varpå du även från tid till annan kan komma att behöva jobba mot övriga filialer i regionen också. Om du har arbetat inom service och support sen tidigare kommer du känna igen dig i majoriteten av uppgifterna. Målet är att löpande säkerställa en effektiv och kvalitetssäkrad finansiell process. Visionen är att förbättra den. Här välkomnas nya metoder och arbetssätt och att tillsammans leva upp till Beijers vision om att bli Hela Sveriges byggpartner genom vår mission "Vi bygger dom som bygger".

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
  • Stötta filialerna via i första hand digitalt (telefon, mejl, teams) i leverantörsfakturahantering i systemet Opto, inkl. fraktfakturor och anskaffning/direkt-fakturor, kundreskontra, kreditbedömning, kontroll/bevakning av orderhantering, reklamationsärenden samt kassaredovisning.
  • Fortlöpande utbilda säljare och chefer i regionen. Vara delaktig i utveckling och uppföljning av administrativa processer för hela Beijer med implementering i regionen.
  • Vara delaktig i förberedelser av inventeringar samt utredning av differenser efter utförda inventeringar.
  • I denna roll kommer det finnas ett kontor att tillgå i Luleå (placeringsort) därifrån utgår man med fördel, även besök på de andra filialerna (Piteå & Boden mfl) efter behov. Det finns även möjlighet att jobba hemifrån.
Du erbjuds en roll iett team som tillhör Servicekontorets finansavdelning men arbetar för att supportera Sales & Operations (Kärnan till vår framgång - vår filial & regionverksamhet).

Vem är du?

Då du kommer vara ett stöd mot våra filialer är det viktigt att du är ansvarsfull och förtroendeingivande. Du är utåtriktad och trivs med mycket kontakt med våra medarbetare och chefer i Region Norrland. Du tycker om att verka i en snabbfotad bransch och ser positivt på förändringar. Tidigare arbetslivserfarenhet av löpande bokföring samt erfarenhet/ kunskap av affärssystemet Trygg är meriterande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och med huvudsaklig placeringsort i Luleå. Körkort samt tillgång till egen bil är ett krav. Observera att resande i tjänsten är obligatoriskt.

Om Beijer

Beijer erbjuder en spännande roll på ett marknadsledande bolag och där den ena dagen inte är den andra lik. Du ges möjlighet vara med och driva utvecklingen inom operationell finans.

Vi satsar på alla våra medarbetare för att kunna serva våra kunder på bästa sätt, där vi utbildar och rekryterar för att ha en kompetens- och servicenivå som ska vara högst i Sverige. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige!

Tjänsten, som är på heltid och placerad i Luleå, ska tillsättas snarast enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! För mer information om tjänsten eller rekryteringen kontakta Head of Operational Finance Emma Thörnvall tel. 075-2411074. emma.thornvall@beijerbygg.se

All kontakt med annonsförsäljare, search- och bemanningsföretag undanbedes vänligt men bestämt och bestämt.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Beijer Byggmaterial Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 7 miljarder SEK och har ca 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.