Lagersäljare Beijer Luleå

Lagersäljare Beijer Luleå

Trivs du bra att arbeta med lagerflöden och samtidigt gillar kundkontakt? Då har du hittat rätt. Beijer Byggmaterial söker nu dig till att stärka lagerteamet i Luleå. Vi välkomnar dig till en fartfylld vardag där ambition och effektivitet blandas med kvalitetstänk och samarbetsvänliga kollegor. Har du erfarenhet av att arbeta med ankommande gods och är en van administratör är denna tjänst något för dig! Skicka in din ansökan idag för att bli del av Beijers team i Luleå.

Dina
huvudsakliga arbetsuppgifter

I denna roll
arbetar du huvudsakligen med flödet av ankommande gods under dagtid. Du ansvarar för lagerstyrning, ankomstrapportering samt viss uppackning av både anskaffnings- samt lagervaror. I rollen ingår även viss kundkontakt där du som lagersäljare hjälper våra privat- & företagskunder.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och med god IT-vana och som trivs med administrativa uppgifter. Som person är du driftig, serviceinriktad, ansvarsfull och har ordning och reda. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att
Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder.
För att vara aktuell för
tjänsten ser vi att du har körkort, det är meriterande om du innehar truckkort.
Erfarenhet från liknande tjänst och kunskap om byggmaterial ses som mycket meriterande.

Vi erbjuder dig
En fartfylld roll i ett företag med brinnande intresse för Beijers fortsatta framgång och i ett team som jobbar för att tillsammans nå våra mål. Tjänsten är heltid med placeringsort Luleå.

Välkommen med att skicka in din ansökan idag. Urval och intervjuer sker löpande. För frågor om tjänsten eller processen, kontakta Denise Nilsson, rekryterare Beijer Byggmaterial, tfn 075 - 241 21 49.

Sökord: Lagersäljare, lager, lagerarbete, varuplock, truck, kundvård, kundkontakt, brädgård, Sales assistant warehouse, retail, byggmaterial, Luleå
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 29 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i Stark Group som är den största återförsäljaren och distributören av byggmaterial i Norden. Sedan april 2018 ägs koncernen Stark Group av Lone Stars Funds som är ett av världens största riskkapitalbolag och är baserade i Texas.