Butikssäljare Beijer Luleå

Butikssäljare Beijer Luleå

Är du en operativt driven butikssäljare med kunskaper inom byggmaterial? Drivs du av att ha en aktiv vardag och bär på ambitionen att utvecklas kompetensmässigt? Beijer Luleå söker nu en serviceinriktad butikssäljare till en heltidstjänst i butiken. Är du vår nya stjärna? Ansök då redan i dag!

Arbetsbeskrivning
Som Butikssäljare arbetar du
huvudsakligen i butiken och bemöter våra privat- samt företagskunder som besöker anläggningen. Du är en del av teamet som arbetar i butiken, där nära samarbete med såväl lagersäljare & företagssäljare även är en del av arbetet.

I
rollen:

Arbetar du i vårt affärssystem Trygg för att hämta/ administrera order & offerter mot konsument- och företagskunder
Bemöter du kunder för att ge tips, råd och service mot våra konsument- och företagskunder
Driver och engagerar du dig i butikens exteriör samt ansvarar för varuplock
Tar ett personligt ansvar för att våra kunders behov bemöts med professionalitet

Vem är du?
Som
butikssäljare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå och vara mån om alltid ge ett gott bemötande gentemot våra återkommande som nya kunder. Vi tror därför att du är en social, driftig och engagerad person med ett öga att alltid se till att kunden blir sedd och lämnar butiken med ett gott intryck.
Erfarenhet från att sälja byggmaterial eller kunskap inom byggmaterial från annan erfarenhet ses som en stor fördel. Arbetet inbegriper ett nära samarbete med dina kollegor som alla jobbar för att se till att Beijer är det bästa och mest servicefokuserade alternativet för våra kunder. Vi tror att detta lägger grunden för en framgångsrik försäljning och ett gemytligt samarbete & trivsel mellan kollegor.

Nästa steg
Då vi anser att personlig lämplighet är en stor del av framgången i rollen har vi en gedigen rekryteringsprocess för att hitta rätt person. Vi har höga mål men en varm och personlig arbetskultur där vi tror att ovan beskrivna egenskaper och erfarenheter lämpar sig väl till vårt team. Om du känner att det stämmer in på dig, tveka inte att söka. Tjänsten är på heltid. Placeringsort Luleå.

För frågor om tjänsten eller processen, kontakta Denise Nilsson, rekryterare,
Beijer Byggmaterial på 075-241 21 49.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 29 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i Stark Group som är den största återförsäljaren och distributören av byggmaterial i Norden. Sedan april 2018 ägs koncernen Stark Group av Lone Stars Funds som är ett av världens största riskkapitalbolag och är baserade i Texas.