Drift- och underhållstekniker El Luleå Airport

Drift- och underhållstekniker El Luleå Airport

Är du en driftig och lyhörd drifttekniker som söker ett nytt och spännande arbete?

Till avdelningen Drift & Underhåll på Luleå Airport söker vi nu en drift- och underhållstekniker med inriktning EL. Du kommer att ha en betydande roll för flygplatsen då teknik, funktion och tillgänglighet är viktiga aspekter för att kunna leverera till de övriga avdelningarna på flygplatsen.

Vi erbjuder ett arbete i en miljö som präglas av förändring och utveckling, där du får möjlighet att bidra med din kompetens och erfarenhet. Ditt team består av drift-och underhållschef samt 6 medarbetare, tillsammans jobbar vi i ett starkt team som gemensamt strävar efter att nå våra uppsatta mål.

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar med allt från daglig drift till att hålla i projekt inom egna elanläggningar och elektriska maskiner. Du tar emot felanmälningar, åtgärdar dessa själv eller i vissa fall via våra entreprenörer. Tillsammans med ditt team ansvarar ni för underhåll och service av flygplatsens byggnader, landningsbanor, parkeringsytor, samt service av fordon, maskiner och utrustning.

Vidare medverkar du och dina kollegor att utveckla ett långsiktigt arbete med underhållsplanering.

Din profil

Du som söker har minst gymnasieutbildning gärna med inriktning el, styr och övervakning eller motsvarande. Du har god erfarenhet av arbete med fastighetsservice och underhåll samt elinstallationer. Krav på B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du serviceinriktad och engagerad och arbetar lika bra självständigt som i team med dina kollegor. Du är lyhörd för verksamhetens behov och tar eget ansvar och initiativ.

Att arbeta på Swedavia

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Hos oss kommer du att vara med på en spännande resa med omväxlande arbetsuppgifter inom ditt område.

På vår hemsida: swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Anställningsform: Heltid, tillsvidare

Tillträdesdatum: Hösten 2021

Placeringsort: Luleå

Kontaktuppgifter vid frågor: Johannes Lindvall Driftchef johannes.lindvall@swedavia.se 0730544657. Tobias Östling Anläggningskoordinator tobias.ostling@swedavia.se 0703904971.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar. Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på: https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Välkommen med din ansökan senast den 3 oktober! Urval sker löpande.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Swedavia
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 3 okt 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavia äger, driver och utvecklar det nationella basutbudet av flygplatser i Sverige. De tio flygplatserna bildar ett system som knyter samman Sverige - och Sverige med världen. Swedavia är världsledande inom klimatarbete och arbetar aktivt för en hållbar framtid. Swedavia är ISO 14001 och ISO 50001 certifierade. Under 2017 reste totalt 41,9 miljoner passagerare till och från Swedavias flygplatser.