CE-förare till Luleå

CE-förare till Luleå

Om dig
De vi söker ska vara ansvarsfull, serviceinriktad, stresstålig och kunna ta egna initiativ. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av lastbilskörning och att du är trygg och säker i din chaufförsroll. Flexibilitet är en fördel. YKB är ett krav.

KRAV
  • Yrkeskompetensbevis YKB, tung lastbil
Körkort
  • B
  • CE

Dina arbetsuppgifter
Logex AB är ett expansivt logistikföretag med verksamhet i Norrland. Vi har idag ca 130 st anställda. Vi erbjuder logistiktjänster till kunder runt om i Sverige med fokus på livsmedelstransporter.

Nu söker vi till vår verksamhet i Luleå en CE-chaufför för distribution i Norrbotten.

Den vi söker ska vara ansvarsfull, serviceinriktad, stresstålig och kunna ta egna initiativ. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av lastbilskörning och att du är trygg och säker i din chaufförsroll. Flexibilitet är en fördel. YKB är ett krav.

Vi arbetar med rekryteringen fortlöpande då tjänsterna skall tillsättas omgående, så vänta inte med att skicka in din ansökan

Ansök genom att maila din ansökan till rekrytering@logex.se

Märk din ansökan med 1218LU

Övrigt

Arbetsplats

Luleå

Sök jobbet senast 7 december 2018
Mer info
Kontaktperson Jörgen Sundström
Email Mejla Jörgen Sundström
Område Luleå
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 dec (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logex AB är ett expansivt logistikföretag med verksamhet i hela sverige med terminaler i Umeå, Skellefteå, Luleå, Sundsvall och Ljungby. Vi erbjuder logistiktjänster till kunder runt om i Sverige med fokus på livsmedelstransporter

http://www.logex.se