Arbetsledare

Arbetsledare

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu efter en arbetsledare till vår nordligaste stationeringsort Luleå.

Som arbetsledare för Luleå leder du det dagliga arbetet inom området och skapar förutsättningar för en välfungerande drift. Ditt område sträcker sig från Kiruna i norr till länsgränsen i söder och förutom lokaldistribution inom detta område bedriver vi även mellantransporter. Du leder en arbetsgrupp av främst förare men även terminalarbetare samt har en samordnare som stöd. Ditt kontor är placerat i anslutning till den nyligen ombyggda kylterminal vi huserar i. Härifrån utgår samtliga förare och fordon stationerade i Luleå.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Arbeta med planering och uppföljning av körningar, ta fram förslag på förbättringar för såväl medarbetare såsom för kund.
  • Hålla arbetsplatsträffar, medarbetarsamtal och andra inom området personalansvar förekommande arbetsuppgifter.
  • Kontinuerlig kontakt med såväl kunder som leverantörer för att säkerställa en god funktion.
  • Delta i budgetarbetet i samarbete med drift- samt ekonomichef.
  • Kontroll och registrering av tidrapporter, följesedlar och checklistor.
  • Vid behov utföra transport av livsmedel inom området.
Om dig
Du som söker ska vara ansvarsfull, stresstålig och kunna ta egna initiativ, vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av ledarskap. Då tjänsten innefattar budgetansvar för verksamhetsområdet ses även erfarenhet inom detta som meriterande. Vi söker dig som har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog och kan leda och informera på ett tydligt sätt. Du vill genom ditt ledarskap skapa en trivsam arbetsmiljö som tillvaratar medarbetarnas kompetens och initiativförmåga. Det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och kan lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. För att lyckas i rollen krävs ett sinne för problemlösning, förmåga att fatta egna beslut och ha en naturlig ansvarskänsla för jobbet. Vi ser det om en självklarhet att du har god erfarenhet av CE-körning och då gärna inom livsmedel samt att du är trygg och säker i din yrkesroll. YKB är ett krav.

Vi ser gärna att du har minst fem års erfarenhet inom åkeribranschen och med för del som ledare där du ansvarat för att driva projekt från start till slut.
För att lyckas i rollen är det viktigt att du gillar att samarbeta och är duktig på att kommunicera. Vidare finner vi det viktigt att du kan planera och har en förmåga att få andra människor med dig.

Din profil
Körkort:

  • B
  • CE
Arbetsliverfarenhet
Meriterande
Distributionsförare: 2-4 års erfarenhet

Övrigt
Lön
Individuell lönesättning, inkom med fördel med löneanspråk vid ansökan.
Tjänstebil ingår.

Anställningsvillkor
Provanställning om sex månader tillämpas

Arbetsplats
Luleå

Kontaktpersoner
Mattias Forsvall, Driftchef rekrytering@logex.se 090-10 00 66

Sök jobbet senast 28 november 2018
Din ansökan gör du via rekrytering@logex.se

Vi kommer att genomgå ansökningarna löpande så du är välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Ange referens 1118LU.

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: rekrytering@logex.se
Mer info
Kontaktperson Mattias Forsvall
Telefon 090-10 00 66
Email Mejla Mattias Forsvall
Område Luleå
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 nov (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logex AB är ett expansivt logistikföretag med huvudkontor i Umeå. Vi har idag 130 st anställda och omsätter 180 miljoner. Vi erbjuder logistiktjänster till kunder runt om i Sverige med fokus på livsmedelstransporter. Vår största uppdragsgivare är Martin & Servera där vi ansvarar både såväl mellantransporter som lokaldistribution. Vi är ett företag i ständig utveckling där vi lägger stort fokus på kvalité i de tjänster vi utför så vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss så sök tjänsten som arbetsledare.

http://www.logex.se