Lernia söker löneadministratör till Vattenfall i Luleå

Lernia söker löneadministratör till Vattenfall i Luleå

Nu söker vi dig som är en erfaren löneadministratör för uppdrag till Vattenfall i Luleå.

Om tjänsten

Vi söker nu efter en erfaren löneadministratör som kommer sköta löneadministration för Vattenfalls alla verksamheter i Sverige. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
 • Ansvar för hela löneprocessen
 • Bearbeta och kontrollera löneunderlag
 • Ta fram lönelistor
 • Redovisa skatter och arbetsgivaravgifter
 • Sammanställa tid- och frånvarorapporter
 • Svara på frågor från anställda om löner, semester, tillämpning av avtal och sammanställer lönestatistik.
 • Har kunskap inom och kan tolka olika kollektivavtal.
Om dig

Vi söker dig som har minst en gymnasial utbildning samt har flera års erfarenhet av löneadministration och förvaltning av lönesystem. Har du dessutom en löneutbildning ser vi det som meriterande. Krav för tjänsten är att du behärskar flytande svenska och engelska i tal och skrift samt har goda datakunskaper i MS Office och Excel. För att lyckas i rollen tror vi att du har en tidigare vana att arbeta utifrån processer samt att du har lätt för siffror. Har du erfarenhet av SAP Lön KIS (D21) ser vi det som mycket meriterade.

Som person tror vi att du är analytisk, positiv och social samt trivs i en servicefunktion där du har många kontaktytor. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och tycker om att vistats i en föränderlig miljö. Vidare bör du vara prestigelös och flexibel när du arbetar. Om du dessutom är en drivande person som kan ta egna initiativ kommer du bli en uppskattad kollega hos Vattenfall!

Om anställningen
 • Placeringsort: Luleå
 • Tjänstgöringsgrad: Kontorstider
 • Tillträde: omgående
 • Anställningsform: Visstid
Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Brännström, lisa.brannstrom@lernia.se 072-254 00 88

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 dec 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vattenfall är ett europeiskt energiföretag med cirka 20 000 anställda. Tillsammans producerar de värme och energi från energikällorna vind, vatten, sol, biomassa, kärnkraft, kol och gas. Vattenfall söker nu en löneadministratör för ett uppdrag som startar omgående och pågår till 30/4 2021. Uppdraget innebär att du blir anställd av Lernia och uthyrd till Vattenfall i Luleå under perioden.