Lernia söker en business controller till Vattenfall

Lernia söker en business controller till Vattenfall

Arbetsuppgifter

Du kommer i första hand hantera business control-rollen för stabsenheter och övergripande för BU Hydro Nordic. Nära samarbete med Financial Control centralt inom Vattenfall och framtagande av rapporter för koncernrapportering.

Formell kompetens

Du har minst högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi samt några års erfarenhet av controllingverksamhet, helst inom större bolag/koncerner.

Meriterande

Tidigare arbete inom Vattenfall, speciellt inom controlling är mycket meriterande men inget krav

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är lösningsorienterad, flexibel och har god samarbetsförmåga.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Luleå

Anställningsperiod

2020-01-15 - 2020-07-15

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

Har du frågor kring tjänsten ta kontakt med rekryterare/bemanningssamordnare Lisa Brännström, 072-254 00 88, lisa.brannstrom@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu en business controller för kommande uppdrag hos Vattenfall i Luleå. Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder, i det här fallet vår kund Vattenfall.