Dina arbetsuppgifter

Till kontoret i Luleå förstärker vi nu med en ny tjänst som gruppchef bank. Vi söker dig som vill leda och driva verksamheten tillsammans med våra privatrådgivare både i Luleå och Boden. Du arbetar även själv med rådgivning och trivs med kundmötet. Arbetet innebär att du tar hand om både befintliga och nya privatkunder. Rollen ställer krav på initiativkraft och förmåga att fatta egna beslut inom ramen för bankens regelverk. Dina kunder gillar dig, inte bara för din sociala sida utan också för din kompetens samt för din förmåga till snabb återkoppling.
Affärer ligger dig varmt och hjärtat och du gillar att leda och ta ansvar över verksamheten. Som gruppchef rapporterar du direkt till bankchefen.

Din profil

Du leder med fokus på prestation, energi och passion - det är så vi vill att du skapar resultat. Som ledare är du nyfiken och modig och du samverkar med andra och har förmågan att ta beslut i både strategiska och operativa frågor. Du är en god förebild som uppmärksammar och firar framgångar. För oss är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför vill vi att du är med och skapar en inkluderande kultur. Det är också givet att du precis som vi tycker att hållbarhet är viktigt.
Ditt driv och ditt målinriktade arbete är förutsättningar för att lyckas i rollen. Du är förtroendeingivande, kommunikativ, relationsskapande och självständig i ditt arbete.
Med tydliga mål, kvalitet och noggrannhet leder du dina medarbete och driver verksamheten framåt.

Vi vill att du har erfarenhet av både ledarskap och av rådgivning till privatpersoner. Du är SwedSec-licensierad och vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning. Du talar och skriver flytande på både svenska och engelska.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar LF Norrbotten med Clockwork Rekrytering. Skicka in din ansökan senast den 24 augusti via www.clockworkpersonal.se.
Notera att hanteringen av ansökningar påbörjas efter sista ansökningsdag.
För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Daniel Kalén, tfn: 070 821 53 00
Mer info
Kontaktperson Daniel Kalén
Telefon 070 821 53 00
Område Luleå
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 aug 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du får en arbetsplats med ett starkt varumärke och med Sveriges mest nöjda ägare. LF Norrbotten bildades redan 1848 och ägs fortfarande av våra kunder. Fler och fler norrbottningar inser värdet av lokal närhet i kombination med personlig service och samlar sina försäkringar och bankaffärer hos oss.

Din trivsel är viktig för oss och vi sätter stort värde på att skapa en vi-känsla inom bolaget. Vi uppmuntrar och främjar kompetensutveckling och erbjuder en arbetsmiljö med högt i tak med målet att bibehålla vår plats som länets ledande försäkringsbolag och med länets snabbast växande bankverksamhet.
För att vi ska kunna göra det bästa för våra kunder är det viktigt att våra medarbetare mår bra på jobbet. Du får därför en arbetsgivare som arbetar för att skapa en bra balans mellan arbetsliv och fritid och som bland annat erbjuder friskvård och som med jämna mellanrum anordnar olika friskvårdsevenemang.