Radiologer till Norrbotten

Radiologer till Norrbotten

Arbetsbeskrivning
Sedvanligt radiologiskt arbete. Konventionell röntgen, granskning av CT, Ultraljud samt MR. Jourarbete kan förekomma. Denna kund befinner sig i Norrbotten. Flertalet avdelningar finns beroende på erfarenhet samt tillgänglighet.

Kvalifikationer

Vill du fördjupa dig inom en särskild specialitet eller arbeta på en specifik avdelning är chansen stor att vi kan hjälpa dig att förverkliga dina ambitioner

För att kunna bli konsult hos Läkarjouren, och arbeta som hyrläkare, ska du Svensk läkarlegitimation och svenskt specialistbevis i Bar-och ungdomsmedicin. Du ska vara väl förtrogen med svensk sjukvård och ha två godkända och aktuella referenser. Arbetet som hyrläkare ställer höga krav på flexibilitet och samarbetsförmåga.

Omfattning
Beställningar kommer löpande och på flertalet av uppdragen finns möjlighet att planera med god framförhållning och kontinuitet.

Sista ansökningsdag
Urval och intervjuer sker löpande då behoven är mycket stora. Ansök så snart du kan.
Mer info
Kontaktperson Sofia Lundström
Telefon 070 2430550
Email Mejla Sofia Lundström
Område Luleå
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://lakarjouren.se
Sista ansökningsdag 21 dec (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Läkarjouren värdesätter vi kompetens, delaktighet och goda ledaregenskaper hos våra hyrläkare. Och eftersom vi har ägnat oss åt vårdbemanning sedan 1989 har vi lärt oss hur vi får våra medarbetare att trivas och fortsätta utvecklas i sina karriärer.
Vi är en värderingsstyrd verksamhet som ser våra medarbetare som företagets främsta tillgång. Därför är det viktigt för oss att veta vad du vill med ditt yrkesliv, så att vi kan hitta de bästa lösningarna och uppdragen för just dig. Vi gör också vårt yttersta för att Du ska trivas på plats med bra boende och tydlig information.