Ekonomiadministratör sökes till Kuusakoski i Luleå!

Ekonomiadministratör sökes till Kuusakoski i Luleå!

Vi söker dig som är en positiv, engagerad och noggrann person med ekonomisk erfarenhet. Trivs du med att ha fartfyllda dagar samtidigt som du har variationsrika arbetsuppgifter? Uppskattar du dessutom att ha en samordnande funktion och vara organisationens nyckelperson på plats? Tycker du att detta låter intressant? Välkommen in med din ansökan redan idag eftersom urvalet sker löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Kuusakoskis räkning en Ekonomiadministratör.
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Kuusakoski. Intentionen är att du efter sex månader ska bli direkt anställd hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

I denna administrativa roll kommer du att vara verksamhetens hjärta för att få allting att fungera på plats. Dina arbetstider är förlagda vardagar mellan klockan 07:00-16:00 där du får spendera dina dagar med ett härligt gäng. Inledningsvis i din nya anställning har du en stöttande kollega som introducerar dig i dina nya arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter

I denna tjänst blir dina dagar fyllda med variationsrika arbetsuppgifter, med i huvudsak arbetsuppgifter inom ekonomi och logistik.

Du ansvar för bland annat ekonomiska ärenden inom verksamheten såsom kontering av leverantörsfakturor, bokslutsrapporter, inköp och prissättningar. Du ser också till att logistiken fungerar på plats så som att lägga transportorder, leveransplanering samt hanterar transportdokument.

Vidare kommer du att ge service mot företagets kunder och besvarar inkommande telefonsamtal.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Ekonomisk administration
  • Logistikplanering
  • Kundbemötande
  • Övrigt flexibla arbetsuppgifter
Vi söker dig som

Har tidigare erfarenhet inom ekonomisk administration, har du studerat ekonomi på högskola ser vi det som meriterande. Du har goda datorkunskaper eftersom du kommer att arbeta dagligen i företagets affärssystem och med logistik. Du har körkort B samt goda kunskaper i tal och skrift i såväl engelska och svenska eftersom att arbetsuppgifterna förutsätter det.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som ekonomiadministratör. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbetssätt och initiativtagande. Dina arbetsdagar är variationsrika och det förutsätter att du är flexibel i din yrkesroll och ser möjligheter i situationer. Vi tror dessutom att du är driven och intresserad för verksamheten som helhet.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jennifer Flyckt

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Kuusakoski är en kundorienterad, banbrytande, miljömedveten leverantör av återvinningstjänster med internationella referenser. Medarbetare på Kuusakoski har hög kompetens inom återvinning och miljöteknik samt är motiverade att främja återvinningsgraden så att de kan bidra till ett hållbart samhälle. Hos Kuusakoski erbjuds du att växa professionellt och du har möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter. Här har du chans till utveckling och utbildning som nås via personliga mål och diskussioner tillsammans med din chef.
Läs gärna mer på deras hemsida: https://www.kuusakoski.com/
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 12 apr (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.