Säljare

Säljare

Country:Sweden (SE)
Location: Luleå,

På Konecranes är vi medvetna om att en bra kundupplevelse skapas av våra medarbetare – människor som är engagerade i att förse våra kunder med lyftutrustning och tjänster som lyfter företag. Allt vi gör, gör vi med passion och engagemang. Det är det som gör Konecranes till en unik plats att arbeta på.

Konecranes är en världsledande koncern inom lyftutrustningar med kunder inom verkstads- och processindustrier, hamnar och terminaler. Koncernen har ca 16 000 anställda på mer än 600 orter i 50 länder. Konecranes AB bedriver försäljning och service av lyftutrusning över hela Sverige. Företaget har huvudkontor i Kristianstad samt försäljnings- och servicekontor på ett 20-tal orter i Sverige. Vår kunskap och passion för traverskranar skall bidra till en säker arbetsmiljö och en produktiv verksamhet för våra kunder. Vi hanterar alla marknadens fabrikat och med vår kunskap hjälper vi kunderna med felsökning, reparationer, reservdelar, moderniseringar, service och underhåll eller en ny travers eller telfer. Konecranes AB har ca 190 medarbetare i Sverige.
För mer information hänvisas till www.konecranes.se respektive www.konecranes.com

Säljare Konecranes AB

Allt fler kunder söker sig till Konecranes och vi söker nu fler "service sales" säljare till vårt framgångsrika team. Vi har moderna servicesystem, processer och hjälpmedel och ligger i absolut framkant avseende teknikutveckling.

Arbetsuppgifter:
Du ansvarar för försäljning av Konecranes produkter och tjänster och genom uppsökande verksamhet marknadsföra och sälja vårt erbjudande både befintliga och nya kunder. De produkter och tjänster som blir din huvudfokus är: Ombyggnationer av traverser, s.k. moderniseringar, lättkranssystem, konsulttjänster och övriga tekniska lösningar/produkter till kund. I dina arbetsuppgifter ingår att identifiera och söka upp nya kunder, men också i samarbete med befintlig kund påverka merförsäljning och driva processen fram till kontraktssignering. Du gör kalkyler och offerter med stöd av våra system och mallar. I denna befattning rapporterar du direkt till säljchefen för Sverige. Din utgångspunkt är vårt kontor i Luleå.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har utbildning med teknisk inriktning samt några års framgångsrik tjänsteförsäljning inom industrin. Det är viktigt att du har en god teknisk och ekonomisk grundförståelse. Det är av ytterst vikt att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska. B körkort är ett krav. Gedigen erfarenhet från kranbranschen är önskvärt för att lyckas.

Personliga egenskaper:
Som person är du affärsinriktad och vet vilka aktiviteter krävs för att driva försäljning till avslut. Du är energisk, får saker gjorda och avslutar påbörjade aktiviteter. Viktigt att du är strukturerad och kan prioritera dina arbetsuppgifter på ett bra sätt i samråd med närmaste chef. Vi söker en person som är förtroendeingivande och kan lätt bygga upp nätverk. Att arbeta självständigt är en självklarhet för dig men du trivs också med teamarbete. För att nå resultat i denna roll krävs att du kan samarbeta med både interna och externa intressenter. Du är stresstålig och en god förhandlare.

Vi erbjuder dig:
Mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Arbete i ett expansivt och internationellt företag. Vårt företag präglas av korta beslutsvägar och därför finns också stora möjligheter att påverka det dagliga arbetet. Du blir en del av ett kunnigt och trevligt gäng med bra internutbildning samt starkt stöd från ledningen.

Tjänsten:
Tjänsten är på heltid och tillsvidare.
Placeringsort: Luleå
Resor ingår i tjänsten, främst dagsturer.

Frågor:
För ytterligare frågor om tjänsten samt företaget vänligen kontakta VD, Patrik Skoog, Tel: 0705–603315 eller via mail på patrik.skoog@konecranes.com

Ansökan:
Ansökan med CV samt presentationsbrev med svar på varför du söker tjänsten och vad du kan erbjuda oss skickar du in via vår rekryteringsportal. Observera att urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan redan idag!

All kontakt med annonsförsäljare, search- och bemanningsföretag undanbedes vänligt men bestämt.
Mer info
Kontaktperson Patrik Skoog
Telefon 0705603315
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 maj (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Konecranes är ett av världens ledande företag inom Lifting Businesses™ och har ett brett kundregister. Vi är ett globalt företag med 16 000 anställda på 600 platser i 50 länder. I över 80 år har vi varit engagerade i att förbättra effektivitet och resultat för företag i olika branscher. Vi tror att en hållbar tillväxt är ett resultat av att vara mycket ansvarstagande.