Vi söker snickare

Vi söker snickare

Vi söker snickare som vill arbeta i en dynamisk och fartfylld miljö tillsammans med kompetenta medarbetare. Du gillar problemlösning och har förmåga att se möjligheter och förbättringar. Arbetet kräver att du är prestigelös och har förmåga att överblicka helheten. Du skall tycka att det är utvecklande och kul att möta kunder och leverantörer. Hos oss arbetar du med frihet under ansvar och du får en marknadsmässig månadslön. Vi tillämpar provanställning på 6 månader innan tjänsten övergår till en tillsvidareanställning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Byggservice
  • Montage av småhus
  • Inredning av småhus
Vi söker dig med relevant utbildning och yrkeserfarenhet, Yrkesbevis är meriterande. Som person är du självgående, lojal och kvalitetsmedveten. B-körkort, grundläggande IT-kunskaper och goda kunskaper i svenska både i tal och skrift är ett krav. Engelska kunskaper är meriterande.

Arbetet är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse.
Arbete på annan ort kan förekomma så det är viktigt att du är flexibel och kan resa bort några dagar vid behov. Placeringsort är Luleå men en del uppdrag kommer att utgå från bland annat Sundsvall.

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast info@klingstahusmodul.se dock senast 2020-03-30.
Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Gun på 070-2607262
Mer info
Kontaktperson Gun
Telefon 070-2607262
Email Mejla Gun
Område Luleå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://klingstahusmodul.se/
Sista ansökningsdag 30 mars 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Klingsta Hus och Modul erbjuder olika lösningar för Smålandsvillan, Älvsbyhus och Hjältevadshus som tar dig ett steg närmare en inflyttningsklar övervåning.

Klingsta Hus och Modul har monterat och inrett småhus över hela Norra Sverige. Vi vet vad som krävs för att ditt nya hus skall bli ett tryggt och friskt hem.