Yrkesförare med CE-behörighet

Yrkesförare med CE-behörighet

Kjell Grenholms åkeri strävar hela tiden efter att utvecklas och förbättras, för dig som arbetstagare men också för deras kunder. De utgår från kundens nybyggda terminal i Luleå som blir en naturlig knutpunkt för de anställda. Där kommer du att börja och avsluta dagen men också kan stanna för en kopp kaffe tillsammans med dina kollegor. Just nu söker vi 10 yrkesförare med CE-behörighet som vill ta del av den härliga gemenskap som finns i företaget. Kjell Grenholms erbjuder välutrustade och moderna fordon och är en trygg arbetsgivare.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som yrkesförare och ansvara för distributionen av termogods för ICA och Coops räkning i södra och mellersta Norrbotten. Bilarna lastas på den nybyggda terminalen i Luleå och distribueras ut till butikerna i Norrbottenområdet. Du kommer att arbeta under ett fast arbetsschema som rullar med en, två eller tre veckors intervall. Som anställd på Grenholms tilldelas du ett fordon som du sedan använder för alla dina körningar.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har giltigt förarbevis (CE) och YKB. Har du erfarenhet av att framföra tungt ekipage så är det meriterande men inget krav. Som person är du noggrann, engagerad och flexibel. Vidare så är du positiv och framför allt annat besitter du viljan att göra ett bra jobb.

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav.

Information och kontakt

All kontakt gällande tjänsten ska gå via Wikan Personal. Omfattning på tjänsterna är heltid med tillträde enligt överenskommelse. Anställningsformen är visstid i 6 månader via Wikan med möjlighet till tillsvidareanställning på Kjell Grenholms. Lön betalas ut i enlighet med gällande avtal (Transport). Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

För mer information kontakta Konsultchef Andreas Ögren, 0910-77 09 87.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Andreas Ögren
Telefon 0910-77 09 87
Område Luleå
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 5 okt 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kjell Grenholm åkeri AB är ett expansivt transportföretag som har sitt säte i Västerbotten. De investerar kontinuerligt i sin moderna maskinpark.

Företaget har tre anläggningsekipage, åtta lastmaskiner, 35 termoekipage, sysselsätter ca 100 yrkesförare och omsatte 160 miljoner kronor under 2018.

De har lång erfarenhet inom tempererade transporter och har idag fordon stationerade i Skellefteå, Hudiksvall och Luleå som ger kunden en effektiv distribution från lager till butik med en obruten kylkedja.