Distriktsäljare Norra Sverige till Kemppi Sverige AB

Distriktsäljare Norra Sverige till Kemppi Sverige AB

Dina arbetsuppgifter

I rollen som distriktsäljare för Norra Sverige ansvarar du för försäljningsarbetet i regionen. Du arbetar med bearbetning av slutkund med fokus på lösningsförsäljning. Din utmaning i rollen är att öka Kemppis marknadsandelar i regionen genom närvaro hos slutkund. Du är ansvarig för försäljningen genom återförsäljare. Du är även ansvarig för att upprätta aktivitetsplaner och strategier för att bredda kundbasen inom försäljningsområdet. Vidare agerar du support till återförsäljare i regionen. Du rapporterar till Sveriges försäljningschef. Arbetet utgår från hemmet och stor del av tiden spenderas i fält. Distriktet sträcker sig från Sundsvall och norrut.

Din profil

Vi tror att du har gymnasial utbildning och ett antal års erfarenhet av försäljning. Vidare har du har god erfarenhet av industriell försäljning och svetsrelaterade lösningar/produkter med ett intresse för affärer. Det är meriterande om du även genomfört en IWS-utbildning. Du har god datorvana och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i både tal och skrift.

För att vara framgångsrik i rollen är du en initiativrik, självgående och målinriktad person med integritet. Du känner ägarskap för ansvarsområdet. Vidare är du socialt nyfiken och motiveras av att nå resultat genom att arbeta ute i fält. Du förstår vikten av strukturerat arbete och relationsskapande. Vi ser gärna att du tidigare jobbat några år inom verkstads-/tillverkningsindustrin.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Då vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 24 september 2021, via www.clockworkpersonal.se. För mer information om tjänsterna är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tobias Nilsson, via tfn: 0708 - 21 53 31.
Mer info
Kontaktperson Tobias Nilsson
Telefon 0708-21 53 31
Område Luleå
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 sept 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kemppi är det ledande företaget inom design av bågsvetsutrustning. Vi vill öka kvaliteten och produktiviteten vid svetsning genom att hela tiden fortsätta att utveckla ljusbågen. Kemppi tillhandahåller avancerade produkter, digitala lösningar, samt tjänster till allt från industriella svetsföretag till enskilda entreprenörer. Vår ledstjärna är att våra produkter ska vara lättanvända och tillförlitliga. Vi ser till att vår expertis finns tillgänglig lokalt genom att samarbeta med ett mycket kvalificerat partnernätverk som täcker över 70 länder.

Har du erfarenhet av försäljning inom industri och är redo för nya utmaningar? Trivs du att arbeta mot slutkund med ett välrenommerat varumärke där långsiktiga relationer är nyckel till framgång? Hos Kemppi kommer du att vara med och påverka och ta bolaget till nästa nivå! Vi söker nu en Distriktsäljare till Norra Sverige.