Tekniker Luleå

Tekniker Luleå

"PEOPLE FLOW" är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. Vi förstår oss på människors behov av att förflytta sig tryggt och bekvämt i och mellan byggnader och vi gör städerna bättre att bo i.

När du arbetar som Tekniker hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla KONE´s status på marknaden. I din roll ingår att ha ansvar för utrustningens skick, underhållsplaner och arbete på plats.

Som Tekniker hos oss

Du är lite av en teknisk expert! Du ansvarar för att driftsätta och underhålla samt utveckla våra kunders hissar, kvalitésäkra dina serviceuppdrag. Du vill vara i framkant och leverera det bästa och senaste till våra kunder. Du vet vad som fungerar och inte.

Vi söker

Dig som är stolt över att du har en hög teknisk kompetens

Dig med stor social förmåga eftersom en stor del av din tid spenderas tillsammans med våra kunder

Dig som är kommunikativ och med lätthet hanterar alla våra kunder med stor servicekänsla

Dig som vill förstå kundens behov och är ansvarstagande gentemot kund

Dig som kanske har kunskap från hissbranschen (mycket meriterande)

Dig som har erfarenhet av metodisk felsökning, ellära och gärna kunskaper inom styr och regler

Dig som gillar att jobba med tekniskt underhåll

Placeringsort Luleå. Körkort är ett krav, goda datakunskaper, svenska i tal o skrift ett krav

Beredskap ingår. Utbildning inom EL/Automation, Drift- Underhåll, eller det vi bedömer likvärdigt.

Vårt erbjudande

En arbetsplats som delar en enhetlig passion för att utföra serviceunderhåll i toppklass, som med våra verktyg och innovativa lösningar får våra kunders hissar i toppkondition. Oavsett vart du vänder dig i organisationen hittar du en kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse och socialt ansvar. När du börjar hos oss ger vi dig en relevant on boarding och utbildning som innebär att vi matchar din kompetens till rollen, för att du på bästa sätt ska känna dig trygg när du axlar din nya roll hos oss.

Om ansökan


Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

2020-03-09. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Peter Öhman 070-228 30 06 eller Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010 – 218 40 30

Vi ser fram emot din ansökan
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 9 mars 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.