Port- och Dörrtekniker Luleå

Port- och Dörrtekniker Luleå

Vi vill nu erbjuda dig som är en händig Tekniker med relevant erfarenhet som installatör/montör ett självständigt och utvecklande arbete med produkter inom Port och Dörr till KONE
Norrbotten.

Jobbet innebär att du dagligen utför installation, service och underhåll av manuella och eldrivna portar och dörrar.

För att passa i rollen krävs det att du är lösningsorienterad, tekniskt kunnig och har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Du är utåtriktad och har ett intresse för andra människors input. Ditt ödmjuka förhållningssätt, din drivkraft och din goda känsla för service kommer att vara uppskattade egenskaper hos oss på KONE.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete med service och underhåll inom mekanik/elektronik i kombination med installation/montage. Erfarenhet av arbete med el samt kännedom om olika styrsystem, reläteknik och ritningsläsning värderas också högt. Vana av att jobba digitalt, hantera arbetsorder digitalt, internet, MSOffice och mejl är ett krav. B-körkort likaså.

Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

Jobbet är i perioder fysiskt krävande och övernattningar på annan ort förekommer.

Om ansökan

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-06-07. Har du frågor är du välkommen att
kontakta: Distriktschef Peter Öhman 010–206 77 47 eller Rekryteringsspecialist Lena Sjö 010 -218 40 30

Vi ser fram emot din ansökan!

Dina möjligheter hos oss

På KONE ser vi inte karriär som en stege! Vi visualiserar det som en hel klättervägg där du väljer väg upp, ner, åt höger eller vänster. Prova på olika affärsområden, arbeta med prestigebyggnader eller ta dig an utmanande roller inom KONE både lokalt eller globalt. Vi är ett innovativt bolag som ständigt har nya projekt på gång. För att du ska få rätt förutsättningar har vi en egen utbildningsplattform, som du får tillgång till, allt för att du ska kunna växa och utvecklas.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 7 juni 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.