Lastbilsmekaniker, Luleå

Lastbilsmekaniker, Luleå

Det går bra för oss på Bildahl och vi behöver nu utöka personalstyrkan med en lastbilsmekaniker till anläggningen i Luleå!

Om tjänsten
Som lastbilsmekaniker hos oss kommer du in i en grupp av tolv mekaniker som jobbar med antingen lastvagnar, transportbilar eller personbilar - i denna roll tillhör du gruppen lastvagnar. Du utför service- och repationsarbeten på Mercedes lastbilar och vi har många kunder med serviceavtal vilket innebär regelbunden service. Det ingår en del kundkontakt och mycket intern kontakt med dina kollegor.

Om dig
Vi söker dig med något års erfarenhet av fordonsbranschen. Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat som lastbilsmekaniker. B-körkort är ett krav och har du även C-körkort ser vi det som ett plus. Din svenska är mycket god i tal och skrift och din engelska är god. Du är van vid att ha datorn som arbetsredskap.

Som person är du serviceinriktad och har förmåga att se och förstå kundens behov. Då jobben ibland utförs självständigt och ibland med en kollega ser vi att du både kan vara självgående och ta egna beslut men också trivs med samarbete. Du gillar att klura lite extra när du stöter på problem och felsökning och felavhjälpning är något du har erfarenhet av sen tidigare.

Vårt erbjudande
Vi har en god stämning och ett hjälpsamt klimat på anläggningen och vi delar gärna med oss av våra kunskaper om du kör fast. Självklart har vi omklädningsrum och åker du bil parkerar du gratis. Vi erbjuder friskvårdsbidrag. Det är viktigt att våra medarbetare alltid har rätt kompetens, därför kommer du regelbundet få möjlighet till vidare- och fortbildning inom olika områden.

Annat viktigt att veta
Du är placerad på vår anläggning på Besiktningsvägen i Luleå. Tjänsten är på heltid, tillsvidare och arbetstiderna är måndag-fredag 07:00-16:00.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se, vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Festin, 018-4707105.

Vi behandlar inkommande ansökningar löpande, så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 19 januari 2020. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 jan 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bildahl är återförsäljare för Mercedes-Benz, Nissan, Citroën och KIA. Idag är vi ca 150 personer på företaget och säljer över 1.000 fordon per år. Bildahl är Norrlands största auktoriserade Mercedes-Benz-handlare. Bildahl finns på fyra orter: Skellefteå, Luleå, Umeå och Örnsköldsvik som alla är fullserviceanläggningar. Vi erbjuder våra kunder kvalitetsprodukter och personliga finansiella upplägg. Vi vill ge vår kund många bekymmersfria mil med sin bil.