Är du student? Perfekt extrajobb som personlig assistent åt kille i Luleå!

Är du student? Perfekt extrajobb som personlig assistent åt kille i Luleå!

Jag är en glad kille i 30 års åldern med CP-skada som söker personlig assistent.

Jag använder rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag kommunicerar med bliss som är ett symbolspråk, jag kan också uttrycka ja och nej med ljud. Du som assistent kommer lära dig att tolka mig. Trots min funktionsnedsättning lever jag ett mycket aktivt liv. Jag gillar att bada, gå på bio, träna budo, resa, fika på stan, ordna fester med kompisar och se på film. Jag älskar att hitta på roliga saker.

Som personlig assistent bör du vara lyhörd, engagerad, glad och ha nära till skratt. Du är inte rädd för att ta i om det behövs. Du bör inte ha några rygg eller nackproblem då det förekommer lyft när jag är ute på aktiviteter. Jag gillar att planerna mina dagar så det är en fördel om du är bra på planering och struktur. Stor del av assistansen sker på dubbeltid dvs att ni ofta arbetar två och två tillsammans. För att kunna göra ett bra jobb som personlig assistent anser jag att du bör ha en personlig mognad där du kan skilja på dina egna behov och behoven hos mig som du jobbar med.

Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Jag behöver stöd med allt i mitt dagliga liv och du ska assistera mig på det sätt jag önskar med sådant jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning. Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Jag söker en assistent, förslagsvis en student som vill jobba en till två helger i månaden på ett fast schema. 20-40 timmar per månad, dag, kväll, natt och helg.

Jag ser gärna att du även vill sommarjobba hos mig och då beräknas tjänsten bli ungefär 80-100% under sommarveckorna i juli och augusti.

Betald introduktion ingår givetvis och påbörjas så snart som möjligt.

Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1546.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida https://jag.se/
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (9 dagar kvar)