Warehouse Inventory Technician - Sesame by ITRenew

Warehouse Inventory Technician - Sesame by ITRenew

Nu söker vi ytterligare produktionspersonal till ITRenew i Luleå med inriktning servermontering. Vi söker dig som trivs med ett praktiskt arbete med hög precision, har du erfarenhet av montering samt brinner för teknik och miljö är detta ett arbete för dig!

Om tjänsten
I rollen som "Warehouse Inventory Technician" inriktning SESAME* kommer du att arbeta med montage och installation av serverprodukter, du kommer att ingå i ett mindre arbetslag där ni tillsammans ansvarar över att möta leverans och kvalitetskrav mot kundspecifika lösningar. Arbetet ställer krav på precision, noggrannhet, samarbete samt god fysik. Tunga lyft förekommer i tjänsten, samt repetitiva uppgifter med lättare lyft periodvis.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av montage samt installation av serverkomponenter, du kommer även att arbeta med installation av operativsystem, simulering av laster samt prestanda testning och analyser. I rollen ingår även sedvanliga lagerhanteringsuppgifter, godsmottagning, lagerhållning, inventering och leveranser.

Vi söker rätt kollega och är därför flexibla med startdatum, men vänta inte med din ansökan.

Om dig
Vi söker dig som har avklarad gymnasial examen gärna med teknisk inriktning eller kombinerat med teknikintresse. Tidigare erfarenhet av montage, lagerarbete eller produktion, truckkort samt B-körkort är meriterande. Goda kunskaper i Engelska i tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Som person trivs du att ansvara över din egen arbetsinsats samt bidrar till gruppens leverans med god samarbetsförmåga. Du drivs av att arbeta målinriktat för att möta kunders förväntningar på leverans och kvalitet. Du har en förmåga att se vad som behöver göras och bidrar till att skapa ett engagerat och trevligt arbetsklimat. Vi ser med fördel att du vill utvecklas tillsammans med oss när bolaget växer!

Viktigt för tjänsten är:
  • Driven, vilja att prestera
  • Samarbete
  • Social och kommunikativ
  • Teknikintresse
  • Lösningsorienterad
  • Kunskap i Excel
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ITRenew
ITRenew är ett expansivt amerikanskt bolag inom ITAD (IT Asset Disposition), under de senaste 20 åren har bolaget vuxit till att bli en av de ledande inom branschen.
Målsättningen är att återföra så mycket värden som möjligt tillbaka till marknaden, med en egen säljorganisation gör vi affärer runt hela jorden. Där vi misslyckas med att återföra hela produkter eller delar av produkter så hanterar vi det på ett ansvarsfullt sätt så materialet återvinns. ITRenew samarbetar med alla större aktörer inom den så kallade Hyperscale datacenter-marknaden och har verksamhet i större delen av världen.
*SESAME är en division inom ITRenew där vi tar återförandet av produkter ett steg längre genom att skapa en re-certifierad och testad produkt konstruerad av återanvända komponenter.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson via Adecco 073- 684 70 01, filip.johansson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Teknikmontör, montör, tekniker, tillverkning, montering, datorer, server, hårdvara, Luleå, datacenter, ITRenew, Adecco
Mer info
Kontaktperson Filip Johansson
Telefon 073-684 70 01
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 maj 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.