Hydraulikmontör till Hydraulikmontage

Hydraulikmontör till Hydraulikmontage

Är du sedan tidigare duktig på hydraulik och söker dig vidare till nya utmaningar? På Hydraulikmontage ges du förutsättningarna att arbeta i ett tight team och lösa utmaningar tillsammans! Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Hydraulikmontage räkning en hydraulikmontör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Hydraulikmontage under sex månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Hydraulikmontage önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att montera påbyggnationer, efter ritning, på olika arbetsfordon och arbetsmaskiner inom industrin. Arbetet utförs främst i par och du arbetar därför tätt med övriga kollegor.

De flesta av Hydraulikmontage uppdrag sker i Luleå, men tar arbeten över hela Sverige och därför kan det förekomma resande och övernattningar i tjänsten.

Vi söker dig som

har erfarenhet från liknade arbetsuppgifter sedan tidigare. Du är en van montör och har goda kunskaper inom hydraulik och att bocka rör. Vidare är B-körkort ett krav för tjänsten. Det är meriterande för tjänsten om du har skylift-, och traverskort. Då arbetet är fysiskt krävande är det positivt att du trivs med ett sådant arbete.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Hydraulikmontage. Du är samarbetsvillig, initiativtagande och noggrann. Vidare ser vi att du är engagerad och lösningsorienterad.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Vill du läsa mer om Hydraulikmontage? Besök deras hemsida: http://hydraulikmontage.se/
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 21 aug 2020 (9 dagar kvar)