Erfaren Plattsättare

Erfaren Plattsättare

Är du en noggrann, positiv och erfaren plattsättare? Då har vi på Adecco uppdraget för dig! Nu söker vi plattsättare till Hortlax Plattsättning AB.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som plattsättare av klinker och kakel, uthyrd till vår kund Hortlax Plattsättning AB. Arbetet sker inomhus och du kommer att jobba tillsammans med kollegor i team. Kunden finns belägen i Piteå och jobben utförs i både Piteå, Luleå och Skellefteå. Arbetstiderna är dagtid 07-16. Vår kund befinner sig nu i ett expansivt skede och behöver därför utöka personalstyrkan.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad/certifierad plattsättare och har några års erfarenhet av plattsättning. Som person är du lyhörd, samarbetsvillig, trevlig, positiv, serviceinriktad och har förmågan att jobba koncentrerat under tidspress. Har du dessutom en vilja att lära och utvecklas kommer du att bli en mycket uppskattad medarbetare hos oss. Dina tidigare erfarenheter av ett gott samarbete med arbetskamrater kommer du ha nytta av lika så din vilja att hålla ordning och reda på din arbetsplats samt din medvetenhet kring god kvalité.

Körkort
B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Om anställningen
Detta är en heltidstjänst där startdatum är snarast möjligt. Uppdraget är en inhyrning med start omgående och som kommer att pågå i minst 6 månader upp till ett år.

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sofie Driberg, sofie.driberg@adecco.se mobilnr: 073-684 71 50

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 22 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.