Utvecklare som vill ha kul på jobbet sökes!

Utvecklare som vill ha kul på jobbet sökes!

Söker du en arbetsplats där personlig utveckling, korta beslutsvägar och trivsel står i centrum? Råkar du dessutom vara vass inom Microsofts utvecklingsplattform och kan programmera i C#/.NET? Då har du kommit helt rätt! Hi5 söker just nu utvecklare som vill vara med på företagets fortsatta tillväxtresa och dessutom ha j*kligt kul på vägen. Packa väskan och följ med, sök tjänsten redan idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Hi5s räkning utvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Hi5.

Hi5 växer så det knakar och vill nu utveckla sitt team med utvecklare. På kontoret finner du kompetenta kollegor, högt medbestämmande och en tydlig balans mellan arbete/fritid. Hi5 vill erbjuda en arbetsplats utöver det vanliga för sina medarbetare. Här tas alla viktigt beslut tillsammans och medarbetarna har stor påverkan på vilka uppdrag som tas in. Om du har ambition att påverka så ges du möjlighet att vara med och forma företagets långsiktiga plan. Vill du hellre fokusera på din egen grej är det också helt okej. Hi5 vill erbjuda en flexibel, prestigelös och kreativ arbetsplats där just dina kompetenser och egenskaper står i centrum.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Hi5s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Elin.Rubin@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

I dagsläget har Hi5 cirka 70 medarbetare och tillsammans med några av de bästa utvecklarna kommer du att tillhöra ett team av systemutvecklare, verksamhetsutvecklare och projektledare som både samarbetar och har roligt tillsammans. Du får möjlighet att arbeta med allt ifrån lokala till globala projekt, där fokus ligger på att du ska göra det du tycker är roligt och utvecklande.

Vi söker dig som

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Hi5.

Du är en prestigelös person som obehindrat delar med dig av din kunskap till nyfikna kollegor. Vidare är du en person som trivs med att arbeta i projektform och framförallt att samarbeta med alla typer av människor. Vi vill att du har erfarenhet av Microsofts utvecklingsplattform och kan programmera i C#/.NET. Det är även meriterade om du har viss kompetens inom MS SQL, men det är inget krav för tjänsten.

Vi ser det som självklart att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska samt engelska.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Elin Rubin

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Elin.Rubin@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Ett IT-företag stabilt rotat i den norrländska myllan

Hi5 levererar lösningar, produkter och konsulttjänster inom IT-området till företag och organisationer. Verksamheten bedrivs inom affärsområdena Produktförsörjning, Infrastruktur, Utveckling och Drift. Utbudet inom affärsområdet drift marknadsförs under varumärket Norrmoln och vårt produkterbjudande marknadsförs via vår webbshop Store5.

Vi erbjuder bland annat spetskompetens inom verksamhetsutveckling, informationssäkerhet, datalagring, virtualisering, serverinfrastruktur, effektiv klienthantering och systemutveckling. Vi har väletablerade partnerskap med de ledande tillverkarna inom IT-branschen såsom Cisco, Clavister, Dell Technologies, Fujitsu, Hewlett-Packard, Huawei, Lenovo, Microsoft, upKeeper och VMware.

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001, miljöcertifierade enligt ISO 14001, arbetsmiljöcertifierade enligt OHSAS 18001 och certifierade för informationssäkerhet enligt ISO 27001. Vi är ca 60 medarbetare vid våra kontor i Umeå och Luleå men våra kunder finns över hela landet.
Vi är det lilla företaget med det stora hjärtat. Välkommen till Hi5!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.