Husbilstekniker

Husbilstekniker

Verkstadsmekaniker/Servicetekniker inom husbil

Allmän information

Granec i Luleå är en fullserviceverksamhet i fritidsbranschen med försäljning, verkstad och omgivande faciliteter. Familjeföretaget, som har 35 års erfarenhet och drivkraft i ryggen, erbjuder marknadens bredaste sortiment anpassat för människor i alla åldrar som tycker om båt-, skärgårds- och husbilsliv eller har liknande intressen. Granec är medlem i den svenska Interboat-kedjan och den nordiska Sea Sea-kedjan.

Vill du ha ett serviceinriktat jobb som handlar om teknik – att se människan, lösa problem och skapa möjligheter? Som Verkstadsmekaniker/Servicetekniker får du arbeta i ett högt tempo både på egen hand och som en del av det drivna och kompetenta teamet. Verkstaden är den viktiga kugge som understryker vår proffsighet, upprätthåller gott intryck och stärker kundrelationerna på lång sikt. Varje detalj och ögonblick ger dig chansen att göra skillnad! Hos Granec står kunden, och du som viktig medarbetare, alltid i centrum!

Vill du bli en av oss?

Du märker genast att vi på Granec är stolta över att vara del av en framgångsrik verksamhet som präglas av personligt kundbemötande, teamarbete och spetskompetens inom aktivt fritidsliv. Våra kunder, även kommandes långväga ifrån, har näsa för kvalitet. De inspireras av vårt innehållsrika sortiment, liksom servicen – vilket gör arbetet extra stimulerande och roligt! Till vår verkstad söker vi nu en Verkstadsmekaniker/Servicetekniker, då försäljningen ökar och därmed trycket på service, reparationer, leveransmontage, m.m. Tjänsten avser tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Dina arbetsuppgifter

Som Verkstadsmekaniker/Servicetekniker får du ett stort eget ansvar för att våra kunder ska ges den skräddarsydda service som de behöver. Tillsammans med dina kollegor i verkstadsteamet har du fokus på noggrannhet och positivt kundbemötande, samt att lösningsorienterat tillhandahålla högsta expertis och kvalitet. Ditt arbete med husbilar och annan fritidsutrustning omfattar montering, reparationer, felsökning, inbyteskontroller och service. Du blir en viktig länk i kedjan mot en inspirerande verkstadsupplevelse! I utbyte kan vi lova dig arbetsglädje och utvecklingsmöjligheter i en organisation som lyssnar på kunden och vågar tänka i nya banor

Våra förväntningar

Vi söker dig som tycker om att jobba med fordon och teknik, vilket är en förutsättning för rollen. Intresse för husbilsliv är fördelaktigt. För att trivas hos oss ska du gilla att jobba i team, samt vara noggrann och kvalitets-medveten. Tillsammans med kollegorna sköter du den dagliga driften av verkstaden. Det innebär att du axlar det spännande höga tempo som uppstår vid högsäsong. I lugnare perioder är du självgående och bidrar till att kreativt omvandla de nya erfarenheterna till praktisk nytta.
Som person är du serviceinriktad, har bra ordnings-sinne samt öga för både detaljerna och helheten. Meriterande är erfarenhet som mekaniker, liksom jobb inom en liknande bransch. Viktigast är givetvis dina personliga egenskaper – alla kan lära sig olika färdigheter – det gäller att ha intresse, rätt inställning och positiv attityd. Arbetet kommer även innebära körningar av husbilar i samband med hämtning, förflyttning och felsökning. B-körkort är ett krav. C-körkort är ett plus!

Mer information

Om du vill veta mer om tjänsten, välkommen att kontakta
Fredrik Erlandsson på 0920-22 80 25 eller via e-mail fredrik@granec.se. Eftersom vi rekryterar löpande, vill vi ha din ansökan så snart som möjligt. Vi tar emot din personliga ansökan och CV till nyss nämnda e-mailadress.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Erlandsson
Telefon 0920-228025
Email Mejla Fredrik Erlandsson
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.granec.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Granecs verksamhet

Granec Maskin AB är en fullserviceverksamhet med marknadens bredaste sortiment av motordrivna båtar, husbilar och tillbehör i fritidsbranschen. Familjeföretaget grundades
1984 och drivs sedan många år i den 2:a generationen Erlandsson. Senaste årets omsättning, cirka 85 miljoner kr, genererades av 13 anställda. Företaget är medlem i de välrenommerade branschkedjorna Interboat och Ses Sea – och representerar flertalet av branschens mest välvårdade varumärken. I dessa finns inbyggt förtroende, kvalitet och prisvärdhet. Parallellt med försäljningen tillhandahålls finansiering, försäkringar, service och reparationer. Eftersom livet till sjöss eller lands innebär värdefull fritid för vissa – och nödvändig arbetstid för andra – är kunderna både privatpersoner och andra verksamheter. Granec har ett inarbetat läge i Luleå Södra Hamn invid systerbolaget Ettans Båthamn, vilket adderar strategiskt viktiga värden till verksamheten. Småbåtshamnen har nyligen byggts om och är en av Sveriges modernaste och största, där nya servicefaciliteter av hög kvalitet erbjuds till gästplatserna för båtar och ställplatser året om för husbilar.