Husbilstekniker

Husbilstekniker

Vi säljer fler båtar och husbilar än någonsin och behöver därför öka vår kapacitet med en ytterligare husbilstekniker. Hos oss blir du en del av ett företag som står på många starka ben!

Ditt arbete med husbilar omfattar monteringsarbeten av utrustning, reparationer, inbyteskontroller och servicearbeten.

Allmän information

Granec är ett företag/en butikskedja med ett brett sortiment anpassat för alla som är intresserade av båt- och husbilsliv – eller har liknande fritidsintressen, t.ex. sommarhus, jaktstuga och skärgårdsliv.

Vill du ha ett teknikinriktat jobb som också handlar om människor och service?

Som Verkstadsmekaniker / Servicetekniker hos oss får du arbeta i ett högt tempo, både på egen hand och tillsammans med ett team. Verkstaden är en viktig del i vår verksamhet, för att alltid ge kunden ett positivt intryck och en bra produkt/tjänst. Varje detalj är en chans att göra skillnad!

Bli en av oss

På Granec i Luleå är vi stolta över att tillhöra en framgångsrik verksamhet, som präglas av aktivt fritidsliv och personligt kundbemötande. Kunderna gillar vår butik och har näsa för kvalitet, något som gör vårt arbete extra stimulerande och roligt!

Till vår verkstad söker vi nu en ytterligare Servicetekniker inom husbil, eftersom försäljningen har ökat och därmed även trycket i verkstaden. Beträffande husbilssidan så säljer vi kända kvalitetshusbilar: svensktillverkade Kabe, slovenska Adria (Nordens mest sålda husbil) och tysktillverkade Carthago.

Tjänsten avser tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning.

Det här får du göra

I rollen som Servicetekniker får du stort eget ansvar för att våra kunder ska ges den service de behöver. Tillsammans med verkstadsteamet ser du till att vi håller hög nivå på allt vi gör. Alla i teamet fokuserar på positivt kundbemötande och noggrannhet, vilket bidrar till att vi levererar högsta kvalitet. Du blir en viktig länk i kedjan som ger kunden en inspirerande verkstadsupplevelse!

Det här förväntar vi oss

En förutsättning för rollen är att du tycker om att jobba med fordon och andra tekniska arbeten. När det gäller kunskap och kompetens i allmänhet tror vi på att alla kan lära sig nytt, om man som människa bara har rätt inställning.

För att trivas hos oss ska du ha lätt för att jobba i grupp, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla högt tempo, samt vara självgående och kreativ även när tempot är lägre. Det är viktigt att du har ett bra ordningssinne och är punktlig. En fördel är att du har öga för både detaljer och helhet.

För dig som sökande är det meriterande om du har erfarenhet som elektriker, och/eller av arbete inom en bransch som liknar vårt verksamhetsområde.

Arbetet kommer även innebära körningar av husbilar i samband med hämtning, förflyttning och felsökning. B-körkort är ett krav. C-körkort är ett plus!

Ingen dag är den andra lik. Räkna med att du får prova på och lära dig många nya saker. Exempelvis, när en ny husbil är leveransklar ska alla dess funktioner genomgås och testas. Vi söker alltså dig som är litet av en tusenkonstnär, en "allt i allo" som klarar av det mesta. I utbyte mot ditt engagemang och din lojalitet kan vi lova dig goda utvecklingsmöjligheter i en organisation som vågar tänka i nya banor!

Mer information

Vill du veta mer om vad tjänsten innebär? Kontakta Fredrik per tel. 0920-228025 eller email fredrik@granec.se

Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen att skicka in din CV och ansökan via email till oss.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Erlandsson
Telefon 0920-228025
Email Mejla Fredrik Erlandsson
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.granec.se/
Sista ansökningsdag 8 mars (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Granec Maskin har funnits sedan 1977. Vi är ett fullserviceföretag inom fritidsbranschen med försäljning och verkstad. Båtar och husbilar innebär värdefull fritid för vissa – och nödvändig arbetstid för andra. Oavsett vem du som kund är, så vet vi vad du uppskattar och vad som behövs för att göra ditt båt- och husbilsliv enkelt, tryggt och bekvämt. Granec har mer än 40 års erfarenhet i branschen. Med denna i ryggen agerar vi som den fullservicepartner som du kan luta dig mot i alla situationer.

Granec erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av motordrivna båtar och husbilar. Vi representerar ett flertal av marknadens mest välvårdade varumärken. I dem finns inbyggt förtroende, samt en kvalitet och prisvärdhet som vi vågar stå bakom. Våra paketlösningar ger dig som kund enkelhet och stor valfrihet – till ett bra pris. Vi kan tillhandahålla alla de tillbehör som du kan tänkas önska dig och hjälper dig med finansiering, försäkringar, service och reparationer.