Två ekonomer som vill utvecklas inom affärsystem till Go On Norrbotten AB

Två ekonomer som vill utvecklas inom affärsystem till Go On Norrbotten AB

Go On startades 1994 med affärsidén att erbjuda enkla och effektiva IT lösningar för mindre och medelstora företag. Samtidigt som våra uppdragsgivare växt har våra uppdrag växt och innefattar idag drift av IT miljöer och molntjänster, både egenproducerade i vårt datacenter eller från världsledande leverantörer.

Vi har sedan starten sålt och erbjudit konsulttjänster inom affärssystem. Nu gör vi en större satsning på detta område då vi blivit certifierad partner till Vismas två nya stora system, "Visma.net" som är fokuserat på ekonomi och logistik (ERP) samt "Visma Severa" för systemstöd inom försäljning (CRM) och projekthantering.

Du kan läsa mer om dessa två system på länkarna:
Visma.net: https://www.visma.se/affarssystem-i-molnet/
Visma Severa: https://www.visma.se/affarssystem/projekthantering-visma-severa/

För att möjliggöra den resan söker vi nu två personer som vill ta nästa steg inom sin utveckling och då som AFFÄRSSYSTEMSKONSULT.

Arbetsuppgifter
I denna roll söker vi dig som vill bidra till tillväxten i norra Sveriges näringsliv genom skapandet av effektiva processer och användandet av moderna verktyg inom ekonomi, logistik, försäljning och projekthantering.

Du kommer att arbeta operativt som projektledare/konsult med strategisk rådgivning, parametersättning och utbildning inom Vismas ovanstående produkter. Självklart kommer du själv att genomgå ordentlig utbildning inom dessa både lokalt hos oss samt centralt hos Visma.

Vem är du
För att trivas med rollen tror vi att du drivs av detaljer och att hela tiden sträva efter att göra saker bättre. Du brinner för att lära dig nya saker och har förmågan att se nyttan med digitalisering och dess användningsområden.

Du trivs självklart med människor omkring dig eftersom du regelbundet kommer att träffa våra kunder ute i deras vardag.

Vi tror att du har en högskoleutbildning som civilekonom alternativt annan likvärdig utbildning.

I denna rekrytering söker vi en person som är relativt nyutexaminerad samt en person som hunnit arbeta ett antal år inom ekonomiområdet som tex controller, revisor, redovisningskonsult eller liknande.

Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rekryteringskonsult Peder Hansson på telefonnummer 0730-26 80 30 eller via e-post peder.hansson@terminalen.nu

Om du är från annan ort och vill flytta till oss så hjälper vi självklart dig och din familj med dom praktiska frågorna som kan uppstå.

I denna rekrytering samarbetar vi med Terminalen Executive Search.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan senast 26 november 2018 till www.terminalen.nu/rekryteringar
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 nov (12 dagar kvar)