Sales Manager till IT Norrbotten

Sales Manager till IT Norrbotten

Sales Manager till IT Norrbotten

Ghost Competence rekryterar nu en ansvarig för försäljning till IT Norrbotten.

Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen, men du blir direkt anställd hos IT Norrbotten.

Information om tjänsten

Du kommer att självständigt ansvara för att aktivt driva, genomföra och utveckla IT Norrbottens försäljning inom området Wholesale. Till din hjälp har du företagets övriga organisation bestående av ytterligare 7 personer.

Placeringsort är Boden, Boden Business Park i Sävast.

Information om kundföretaget

"Vi gör det svåra möjligt och det avlägsna tillgängligt. För oss är det självklart att alla i Norrbotten ska ha tillgång till snabbt och stabilt bredband och alla möjligheter som det skapar. Det är vad vi brinner för – att göra de digitala möjligheterna tillgängliga för alla."

IT Norrbotten erbjuder ett regionalt bredbandsnät i länet. Tillsammans med partners i form av kommunernas stadsnät, regionala och rikstäckande operatörer samt operatörer i de nordiska grannländerna, erbjuds en sammanhängande infrastruktur i norra Europa.

Förutom Wholesale är vi kommunikationsoperatör, driver bredbandsutvecklingen och samverkar med våra ägares stadsnät och Regionen, för att våra bredbandsverksamheter ska vara effektiva och Norrbotten utvecklas.

IT Norrbotten ägs av Norrbottens samtliga kommuner och Region Norrbotten. Läs gärna mer om Wholesales och IT Norrbotten på: itnorrbotten.se

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär att ansvara för att driva och utveckla affärsområdet Wholesale inklusive aktiv försäljning. I uppdraget ingår:
  • Budgetansvar för affärsområdet Wholesale
  • Ansvar för kundavtal, partneravtal och inköpsavtal från underleverantörer av nät
  • Ansvar för bolagets försäljning i branschens gemensamma säljsystem Cesar
  • Du är kontaktperson för etablerade säljsamarbeten med stadsnäten i länet, andra regionala, rikstäckande och nordiska nätpartners
  • Tillsammans med VD utvecklar du bolagets framtida affärer, produkter och tjänster
Då vi är en liten organisation, där vi delar med oss av våra kompetenser och förmågor, kommer du även att delta i bolagets övriga affärsområden i viss utsträckning.

Rollen som Sales Manager innebär resor inom främst Norrbotten och Sverige.

Vi söker dig som

Är erfaren i din säljroll inom tjänsteförsäljning, gärna med inslag av utvecklingsarbete. Är driven och får andra med dig.

Har en styrka i din sociala förmåga att knyta, utveckla och behålla kontakter.

Vill utveckla dina kunskaper inom telekombranschen och tillsammans med IT Norrbottens personal och partners i kommunerna och regionen fortsätta skapa och utveckla vårt regionala fiberbaserade höghastighetsnät.

Har jobbat några år inom telekombranschen hos operatör, stadsnät eller motsvarande. Du besitter en allmän kompetens inom telekom och är van att leverera resultat i en föränderlig omgivning och säljprocess med högt tempo.

Har en god förmåga att formulera dig på svenska och engelska i både tal och skrift, samt en väl utvecklad samarbetsförmåga. Du bör vara strukturerad, självgående och initiativrik.

Viktigt är erfarenhet av sälj, utvecklingsarbete, avtal och ekonomiskt ansvar, samt relevant utbildning.

Förutom att du är trygg och erfaren i din säljroll ser vi gärna att du har erfarenhet av internationell försäljning och har förståelse för verksamheter inom offentlig förvaltning.

Då vi är en liten organisation, där du får en stor påverkan, värderar vi dina personliga egenskaper högt.

B-körkort är ett krav då resor i Norrbotten och angränsande län förekommer.

Fakta
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, Månadslön
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare med sex månaders provanställning
ORT: Boden
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 28 februari. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

KONTAKT:
Sök tjänsten genom att trycka på "sök jobbet". Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Lundgren, maria@ghostcompetence.se
Mer info
Kontaktperson Maria Lundgren
Telefon +46706654323
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (9 dagar kvar)