Servicetekniker till Staffare AB

Servicetekniker till Staffare AB

Vad roligt att just DU läser denna annons! Kom och jobba med oss på Staffare, är du tekniskt intresserad och vill jobba med stora märken såsom bl a Huddig, sök nu!

Ghost Competence söker för Staffare AB i Luleå en servicetekniker till den nya och moderna anläggningen i Luleå.

Detta är en rekrytering där Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen men du kommer att bli anställd direkt av Staffare AB.

Information om tjänsten
I din roll som servicetekniker kommer du tillsammans med duktiga kollegor jobba i nya och fräscha lokaler i Gammelstad.
Du kommer huvudsakligen ansvara för service och underhåll, men även med avancerade renoveringar och felsökningar av entreprenadmaskiner. Du erbjuds ett omväxlande arbete med mycket kundkontakt och goda utvecklingsmöjligheter. Som servicetekniker hos oss ingår även en del service på fält.

Information om kundföretaget
Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Resan började i ett litet kontor på Huddig fabriken med 1 anställd och idag är vi 102 anställda och finns på åtta orter med fullserviceanläggningar i Uppsala, Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå & Luleå. I Stockholm och Västerås har vi försäljningskontor

Hos oss finner ni några av de största varumärkena inom sina segment: Huddig, Wacker Neuson, Weidemann, Manitou, Massey Ferguson, Rottne, Kverneland, Pöttinger, Trejon m.fl.
Genom att tillhandahålla produkter och tjänster av högsta kvalitét och ständigt sträva mot att förbättra vår organisation, med en långsiktighet i varje agerande och med kunden i fokus, kan vi vara en stark partner till våra kunder, medarbetare och leverantörer.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning alternativt praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon. Det är viktigt att du har goda kunskaper inom elektronik och hydraulik. Då många manualer är på engelska är det viktigt att du känner dig bekväm med det engelska språket. B-körkort är ett krav.
Är en driven problemlösare som tillsammans med kollegor samarbetar mot utsatta mål. Du är en nyckelperson för att vidareutveckla relationerna till våra kunder och därför ser vi gärna att du är kommunikativ i ditt förhållningssätt och sätter kundens behov i centrum. Hos oss är det högt i tak och vi kombinerar gärna humor med professionalitet i en familjär atmosfär som präglas av kamratskap, glädje och målmedvetenhet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Fakta

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare
ORT: Luleå
URVAL: Sker löpande
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 16/4 - 2020
KONTAKT: Maria Lundgren

Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att trycka på "sök jobbet". Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på maria@ghostcompetence.se
Var med på resan att bibehålla och skapa så många jobb vi bara kan i vår region. För mer information gå in på www.ghostcompetence.se
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://ghostcompetence.se
Sista ansökningsdag 16 apr 2020 (10 dagar kvar)