Personbilstekniker till BilDahl

Personbilstekniker till BilDahl

BilDahl i Luleå växer och söker nu personbilstekniker till sin anläggning på Storheden i Luleå.
Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen, men du blir direktanställd av BilDahl.

Information om tjänsten
Som en del av vår expansion framåt söker vi personbilstekniker som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, service, underhåll samt reparationsarbeten. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade.
Det varumärke du kommer att arbeta med är Mercedes-Benz

Information om kundföretaget
Bildahl AB Bildahl är återförsäljare för Mercedes-Benz, Nissan, Citroën och KIA. Idag är vi ca 155 personer på företaget och säljer över 1.000 fordon per år. Bildahl är Norrlands största auktoriserade Mercedes-Benz-handlare Bildahl finns på fyra orter: Skellefteå, Luleå, Umeå och Örnsköldsvik som alla är fullserviceanläggningar.

Dina arbetsuppgifter
  • Service och underhåll av personbilar
  • Reparation av personbilar
  • Montering av tillbehör på nya bilar
  • Felsökning av personbilar
Vi söker dig som
Har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som personbilstekniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

Vi tror att Du - genom Ditt engagemang och Din tillgänglighet - kan göra skillnad på hur kunden upplever BilDahl. Hos oss blir du inte bara en bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.

B- körkort är ett krav.

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, i en region med goda förutsättningar och fortlöpande utbildning hos Mercedes-Benz. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning.

Vi ser fram emot din ansökan,

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ORT: Luleå
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2020-10-25

Sök tjänsten genom att trycka på "sök jobbet". Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en av våra rekryterare.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Skårman på marcus@ghostcompetence.se.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2020 (4 dagar kvar)