IT Systemtekniker till Gestamp HardTech

IT Systemtekniker till Gestamp HardTech

Dina arbetsuppgifter

Du ingår i ett mindre team som utvecklar, ger support och underhåller IT miljön för verksamheten i Luleå. Arbetsuppgifterna är varierande och består bland annat av att tillse att backup och lagring sker på ett säkert sätt och enligt fastställda rutiner. Du driftsätter och konfigurerar IT-system och kommunikationsutrustning (nätverkskomponenter) samt jobbar med installation, felsökning, drift av server och kommunikationsutrustning. Du ger support genom ärendehanteringssystem, är ett stöd vid utveckling av verksamhetsprocesser och deltar även i systemförvaltningsforum. Teamet arbetar aktivt med och bidrar till förbättringar av de processer och rutiner som styr och kvalitetssäkrar arbetet. Du är van att dokumentera ditt arbete och tillsammans med dina kollegor verkar ni för att företagets mål, policys, ledningssystem och rutiner efterlevs. Har du erfarenhet och kunskap inom säkerhetsfrågor och/eller är certifierad i Microsoft365 är det meriterande.

Din profil

Ditt brinnande intresse för IT i kombination med service och människor är den viktigaste faktorn för att trivas i den här rollen. Du får ta del av ett brett spann med problemlösning och för att ha rätt förutsättningar att lyckas i rollen behöver du ha bred erfarenhet inom IT samt ett ödmjukt och lyhört förhållningssätt till dina kollegor och medarbetare.

Med dessa varierande arbetsuppgifter uppskattas din strukturerade och analytiska sida och du tycker om att ta ansvar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra med din serviceinriktade personlighet.

Du har en systemvetenskaplig högskoleutbildning alternativt några års motsvarande erfarenhet av praktiskt arbete. Framför allt är du som person intresserad av att hitta lösningar och alltid agera på ett serviceinriktat sätt mot din omgivning. Arbetet förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift då man i rollen har mycket kontakt med medarbetare inom koncernen.

Ansökan

Gestamp HardTech samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB.
Frågor om tjänsten hänvisas därför till ansvarig rekryteringskonsult Christina Karlsson på 073-351 27 44 eller christina.karlsson@clwork.se
I denna process har vi löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Sök tjänsten på www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Christina Karlsson
Telefon 073-351 27 44
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gestamp är ett globalt företag med närvaro i drygt 20 länder och koncernen jobbar aktivt för att skapa innovativa lösningar för säkrare och lättare fordon, vilket minskar energiförbrukningen och miljöpåverkan. Verksamheten i Luleå, består av en Produktionsanläggning samt Forskning & Utveckling, med ca 250 medarbetare. www.gestamphardtech.se

I rollen som IT Systemtekniker erbjuder vi dig ett arbete med stort ansvar och varierande arbetsuppgifter. Med din kunskap och serviceinriktade personlighet är du en viktig pusselbit och du har en avgörande roll för vår organisation och vår fortsatta framgång.