Tekniker inom styr- och regler automation

Tekniker inom styr- och regler automation

Tekniker till Gate i Luleå

Har du erfarenhet som elektriker eller från fastighetsdrift med kunskap inom värme och ventilation och har en stark vilja att utvecklas?

Dina arbetsuppgifter

Som tekniker arbetar du ute på fältet med att installera den teknik som Gate säljer och i det arbetet är du ansiktet utåt. Beroende på din kompetens och viljeriktning finns möjlighet att jobba med elinstallationer, servicearbeten, driftsättning, konstruktion eller programmering. Du ingår i olika projektteam beroende på vilket uppdrag du för tillfället jobbar med, vilket gör att du har insyn i hela processen från projektstart till slutbesiktning. Dagarna är omväxlande och du planerar själv ditt arbete. Med stor kunskap och lång erfarenhet samlad i företaget, har du gott stöd i ditt dagliga arbete.

Din profil

Du är utbildad elektriker eller liknande i grunden och har intresse för teknik och skulle vilja utveckla dig inom fastighetsautomation. Hur länge du jobbat är inte avgörande utan mer vad du har för arbetslivserfarenhet och vilken inställning du har.
Du är öppen för nya utmaningar och intresserad av att vidareutveckla dig i yrket.
Att jobba som lagspelare känns naturligt och du är noggrann i ditt arbetssätt.


Vi tror att du har:
  • Gymnasiekompetens Inom el och/eller automation.
  • Några års arbetslivserfarenhet inom teknisk fastighetsdrift.
  • Nätverkskunskap är meriterande.
  • Stort kundfokus och en utåtriktad personlighet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
  • B-körkort.


Ansökan

Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast, skicka ansökan med CV till Platschef Urban Ideklev, urban.ideklev@gateibs.com.
0920-219801.
Välkommen med din ansökan!

Läs mer på:
Gateibs.com
Gateibs.com/elektriker-tekniker-i-lulea/#more-199
Mer info
Kontaktperson Urban Ideklev
Telefon 0920-219801
Email Mejla Urban Ideklev
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gateibs.com
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GATE är branschledande på styr-och övervakningssystem sedan 2000 och finns etablerade i Västerbotten och Norrbotten med lång branscherfarenhet.
Vi levererar och installerar styr- och övervakningssystem för el-, värme-, ventilations- och kylsystem till alla typer av fastigheter.

Våra tre ledord är engagemang, kvalitet och kommunikation.

I nära samarbete med dig tar vi fram skräddarsydda systemlösningar och erbjuder högklassig projektledning fram till avslutat projekt.

Service är en självklar del av vår vardag där vi erbjuder alla typer av service, förebyggande eller om något händer akut så finns vi på plats.

Vi jobbar fabrikatsoberoende, vilket innebär att vi har noga valt ut produkter och fabrikat som möter de olika behov som finns ute i fastigheterna utan att tumma på kvalitén.

Allt för att få en väl fungerande anläggning som skall ge stabil funktion i många år, och klarar de krav som du har nu och i framtiden.

Välkommen till en trygg partner inom fastighetsautomation som ger dig alternativen, komforten och effektivare fastigheter.