Finsktalande resande servicetekniker till varierande tjänst i Luleå sökes!

Finsktalande resande servicetekniker till varierande tjänst i Luleå sökes!

Har du ett tekniskt intresse och är en social kameleont? Är du en stjärna på att meka? Vi söker nu en servicetekniker till Luleå för en varierande roll med stor frihet.

Dina arbetsuppgifter

Din dag startar hemifrån där du har din servicebuss med de verktyg och material du behöver för att kunna utföra ditt arbete. Du kommer att förses med en iPad där du får in dina uppdrag för dagen samt administrerar och beställer nytt material igenom. En dag kan sedan bestå av ett längre jobb hos en kund alternativt så har du flera mindre uppdrag per dag. Uppdragen varierar mellan akuta reparationer, underhåll och nyinstallationer, så ingen dag är den andra lik.

Du kommer arbeta mycket med att kalibrera vågar. I Tjänsten ingår service och reparation av vågar.

Din profil

Vi söker dig som trivs i att arbeta ensam mot personligt uppsatta mål då arbetet innebär mycket frihet under ansvar. Som person är du social och lägger stor vikt vid kundbemötande då du är företagets ansikte utåt mot dess kunder.

Skallkrav:
  • En teknisk bakgrund. Exempelvis utbildning eller arbete som bilmekaniker, elektriker eller annat serviceyrke
  • Körkort B
  • God fysisk hälsa då arbetet kan innebära tunga lyft
Meriterande
  • Erfarenhet som tekniker eller liknande
  • Finsktalande då man har många finska kunder uppe i Luleå
Villkor

Arbetstider: 07:00-16:00
Omfattning: Heltid
Ort: Luleå
Start: 6 Januari

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (71 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av Sveriges ledande företag inom industriell vägning. De har sedan etableringen 1981 byggt upp en rikstäckande försäljning- och serviceorganisation för att vara nära och kunna nå ut till alla kunder. Kunden har ett omfattande sortiment från små paketvågar till stora fordonsvågar.
Vår kund erbjuder en miljö med god stämning och en bra gemenskap där kollegor gärna ställer upp för varandra. De anställda är motiverade, har hög arbetsmoral och trivs bra i företaget och har därmed stannat länge. Vår kund bryr sig om sina anställdas hälsa och därmed erbjuds även friskvårdsbidrag.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.