Junior Väg- och markprojektör sökes till ledande konsultföretag!

Junior Väg- och markprojektör sökes till ledande konsultföretag!

Gillar du att rita i CAD? Vill du vara med och skapa framtidens vägar?

Dina arbetsuppgifter

Som junior väg- och markprojektör kommer du inledningsvis att få en mentor som kommer att stötta dig i ditt arbete och lära dig att rita i kundens CAD program som är Civil 3D och Nova Point. Du kommer att få lättare uppgifter till en början och när du är redo så kommer du att få mer ansvar och driva processen från början till slut. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor och kan ha 1-3 projekt parallellt.

Exempel på arbetsuppgifter;
 • Projektera i CAD
 • Fältbesök, där du inspekterar vägar och mäter
 • Delta på möten med markägare och kommunen
 • Utföra tekniska beskrivningar
 • Ta fram bygghandlingar
Din profil

Skallkrav:
 • Högskoleexamen inom samhälle, väg&mark eller byggteknik
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Körkort B
 • Erfarenhet från skolan av Cad program, ex. Autocad
Meriterande:
 • Erfarenhet av liknande arbeten, exempel sommarjobb inom denna bransch
 • kunskap inom Civil 3D och Nova Point
 • 1-2 års erfarenhet
Som person ser vi att du är målmedveten och nyfiken. Du skall vilja ta stort ansvar och driva din egen utveckling framåt. Vi ser även att du är social och gillar kontakten med människor.

Villkor

Start: 20 Augusti eller enligt överrenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8-17
Ort: Sundsvall

Vi läser ansökningar löpande, så vänta inte med din ansökan!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 aug (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett stort konsultföretag. De finns på flertal orter runt om i landet och är ca 2000 anställda. På kontoret i Sundsvall arbetar 10 kollegor. Man har tät kontakt med andra avdelningar och mellan de olika kontoren. Mer information ges vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.