Skadereglerare till Skadeservice

Skadereglerare till Skadeservice

Klappar ditt hjärta för att ge utomordentlig service och att göra våra kunder nöjda? Då kan vi erbjuda dig ett intressant jobb tillsammans med engagerade medarbetare! Eftersom vi är en växande organisation söker vi nu flera skadereglerare till Skadeservice i Luleå.

Inom Skadeservice i Luleå arbetar idag cirka 50 medarbetare och tar emot skadeanmälningar från kunder oavsett vilken skada de råkat ut för. Vårt mål är att kunderna ska få snabb hjälp och att slutföra så många ärenden som möjligt redan i första kontakten med kunden. Vi säkerställer att kunden blir nöjd och får ett bemötande präglat av personlighet, engagemang och ansvarstagande.

Det här gör du som skadereglerare på Folksam

Som skadereglerare möter du främst kunderna per telefon och ser till att kunden får rätt ersättning och handläggning av skadan. Du skapar ett gott kundmöte med hög tillgänglighet. Dina huvudsakliga uppgifter är att ta emot kundens anmälan, ställa frågor som för ärendet framåt, informera hur ärendet kommer att handläggas, besluta om ersättning och avsluta ärendet. I de flesta fall har du stöd av villkoren för bedömning av ersättning, men i vissa fall behöver du anpassa lösningar efter situationen och fatta beslut som är bra för både kunden och Folksam. I varje möte med kunden strävar du även efter att tillgodose kundens behov av försäkringar genom att förmedla behovet till kollegorna i försäljningsorganisationen.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som;
  • har erfarenhet av serviceyrken med kundkontakt och kundvård
  • trivs med att kommunicera med telefonen som främsta arbetsredskap samtidigt som du effektivt noterar i olika systemmiljöer
  • tidigare har erfarenhet av försäkringsverksamhet och/eller skadereglering/handläggning (meriterande)
  • har avslutad gymnasieutbildning och goda kunskaper i svenska och engelska
  • kan fatta snabba beslut och kommunicera dessa på ett tydligt sätt
  • är lugn i stressade situationer, har förmåga att fokusera på rätt saker och snabbt kan anpassa dig till ändrade omständigheter
  • är trygg i dig själv och vill serva kunden på ett lösningsorienterat och tillmötesgående sätt
  • har lätt för att samarbeta med andra, tar ansvar för din prestation och lägger ner ett stort engagemang i ditt arbete.
Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag

Vi är ett stort kundägt företag med kontor på flera håll i landet. Här finns många spännande yrkesroller och goda chanser till karriär på olika sätt. Vi stöttar våra medarbetares utveckling och har bra anställningsförmåner. För att öka samarbete och kreativitet jobbar vi aktivitetsbaserat. Här kan du se filmen om hur det är att jobba på Folksam, www.folksam.se/att-jobba-har.

Så söker du jobbet

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 21 november. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan redan idag. Vi tar emot din ansökan via vårt rekryteringssystem och vi samarbetar med Manpower som hjälper oss med telefonintervjuer.

Vill du veta mer om jobbet får du gärna kontakta någon av oss gruppchefer: Jonny Hedlund 0724-68 70 43 eller Johan Isaksson 0724-68 71 65.

Fackliga representanter: FTF Nihad Zara, 070-295 01 73 och Akademikerföreningen , Ann-Louise Andersson 0708-316144 och Handels Maria Bolin, 070-831 52 70.

Vi är cirka 3 900 medarbetare inom Folksamgruppen som erbjuder försäkringar och pensionssparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Nära varannan svensk är försäkrad hos oss och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och vår vision är att de ska känna sig trygga i en hållbar värld. Därför är vi måna om att våra kunder är rätt försäkrade och arbetar långsiktigt med bland annat trafiksäkerhet, miljöarbete och ansvarsfulla investeringar.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Folksam
Hemsida http://www.folksam.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)