Platschef till Luleå

Platschef till Luleå

Som platschef ansvarar du för att skapa goda förutsättningar för medarbetarna att utföra sina uppdrag med rätt kvalitet på rätt tid, se till att de tar ansvar och utvecklas i sina roller. Du ansvarar för att kommunikationen fungerar såväl internt som externt mot uppdragsgivare. Du ser till att verksamheten bedrivs i enlighet med företagets policys, regler, affärsidé, värdegrund och kontinuerligt verkar för att Fastighetssnabben utvecklas.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har flera års erfarenhet från fastighetsförvaltning eller motsvarande erfarenhet.

Du har personalansvar och hanterar såväl medarbetarsamtal som lönesamtal. Du ska vara självgående och ha lätt för att ta folk och struktur för att hantera många olika uppdrag samtidigt. I din roll ingår att rapportera internt och se till att mål och nyckeltal uppnås.

Arbetet innebär mycket kontakter med kunder och personal varför det är viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och har en positiv framtoning.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken samt har ett stort intresse för allt som rör fastigheter. Gärna med goda kunskaper inom teknisk fastighetsförvaltning. Du har även förmågan att självständigt strukturera och organisera ditt arbete.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna.

Sista ansökningsdag: 2018-08-31. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

För information: Susanne Lutti, 010-130 86 11
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fastighetssnabben.se
Sista ansökningsdag 31 aug (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fastighetssnabben arbetar med drift och förvaltning av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder komplett förvaltning med allt från drift, underhåll, hyresadministration, redovisning, bokslut till energianalys och optimering samt teknisk due diligence. Bland våra kunder märks såväl större som mindre fastighetsägare samt stat och kommun.

Fastighetssnabben bedriver verksamhet i Gävle, Gällivare/Kiruna, Luleå, Umeå, Östersund, Sundsvall/Härnösand, Söderhamn/Hudiksvall, Borlänge/Falun, Uppsala/Stockholm, Västerås, Norrköping/Linköping och Visby. Vi omsätter ca 210 miljoner och har ca 190 anställda.