Säljare av högkvalitativa hårvårdsprodukter

Säljare av högkvalitativa hårvårdsprodukter

Har du flera års säljerfarenhet med dokumenterat goda resultat, samt är en god människokännare med hög social kompetens? Söker du ett varierat och roligt jobb med stort eget ansvar?

Då har du en unik möjlighet att bli en del av Fashion Ave Sweden AB då vi söker säljare till Norrland (Luleå-Örnsköldsvik-Östersund).

Fashion Ave Sweden AB är leverantör av högkvalitativa hårvårdsprodukter till frisörbranschen. Bolaget har ett unikt koncept och representerar flera internationellt starka varumärken såsom I.C.O.N., WHY NOT och MilkShake mfl. Vi fortsätter att expandera och är idag en av de snabbaste växande aktörerna på den professionella hårvårdsmarknaden.

Vi tror på människor, varför social kompetens är avgörande för både vår egen och våra kunders framgång. Vårt förhållande till våra kunder kännetecknas av hög pålitlighet, servicegrad och kompetens. Därför är det viktigt att du besitter dessa egenskaper för att lyckas som säljare hos oss.

Ditt arbete:
Som säljare på Fashion Ave ansvarar du för försäljningen av såväl produkter som koncept på ditt distrikt. I rollen ingår hela säljprocessen, från att ta kontakt till att boka kundbesök och skapa affärer. Arbetet är till stor del självständigt, men du ingår i en organisation som andas stark laganda där vi alla hjälps åt med tips, idéer och inspiration!

Kvalifikationer:
Du är utåtriktad, öppen och drivs av ett starkt resultatfokus. Du är självgående, strukturerad och har god förmåga att planera ditt eget arbete samtidigt som du tycker att det är viktigt att ha roligt på arbetet. Du är förtroendeingivande och förstår vikten av att skapa långsiktiga kundrelationer. Du trivs med att arbeta självständigt och uthålligt samt är en affärsorienterad person med hög drivkraft som har lätt att se möjligheter. Du har förmågan att kunna möta alla typer av människor och du arbetar hårt för att lyckas nå uppsatta mål och din egen framgång.

Du som söker har dokumenterad säljerfarenhet och tidigare erfarenhet från frisörbranschen. Vi tror att du har flera års erfarenhet av försäljning i frisörbranschen där du nått goda resultat. Vidare ser vi att dina kunskaper i svenska är goda, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Ort: Med fördel boende i Umeå, Skellefteå eller Luleå.

Sista ansökningsdag: senast 16 augusti.

Ansök med CV och personligt brev genom att klicka på "ANSÖK NU" knappen eller Fashion Ave Sweden AB, Kemistvägen 2A, 183 79 Täby. Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen, så ansök så snart som möjligt.

För information: Vid frågor är du välkommen att kontakta Pähr Bennett, Fashion Ave Sweden AB 076- 772 04 04 eller Peter Ideström, Fashion Ave Sweden AB 076-772 04 01.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 aug 2021 (12 dagar kvar)