Fastighetsskötare/tekniker

Fastighetsskötare/tekniker

FMT Förvaltning söker nu en fastighetsskötare/tekniker med några års erfarenhet av att ansvara för teknisk fastighetsdrift. Du är självgående, nyfiken och intresserad av utveckling.

Du planerar oftast själv din dag och har ett ensamt ansvar för våra kunder i Luleå med omnejd. Rollen är bred och innefattar ett samordnande ansvar för många olika uppgifter, allt i från snöröjning till lägenhetsbesiktningar.

Du kommer att utföra schemalagda ronderingar, ansvara för felavhjälpande åtgärder och vara delaktig i det planerade underhållet. Kontakter med hyresgäster, underentreprenörer och uppdragsgivare är en daglig syssla. Viss utvändig skötsel ingår också i dina sysslor.

Du är van att sköta orderhantering via telefon/dator och klarar svenska flytande i tal och skrift. Du är vårt ansikte utåt så en stor portion social kompetens är av största vikt.

Om fmt
FMT förvaltar idag omkring 150 fastigheter, främst i Umeå men även utanför Västerbottens län. Våra kunder är alla typer av fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och stiftelser. Vi har stor och mångårig erfarenhet av bostadsfastigheter, likväl som av kommersiella fastigheter. Vår affärsidé bygger på att ge dig som klient en totallösning utefter dina behov och att ge dig en behaglig förvaltning utan överraskningar. I vår administrativa förvaltning ingår hyres- och avgiftsadministration.

Våra kunder
 • Privata och institutionella fastighetsägare av bostäder och lokaler
 • Bostadsrättsföreningar
 • Stiftelser
 • Stat, kommun och landsting
  Mer info
  Område Luleå
  Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (46 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Vi har en bred och kvalificerad kompetens inom flertalet yrkesområden som är avgörande för att kunna tillhandahålla en så god fastighetsskötsel och förvaltning som möjligt.

  Tack vare vår bredd kan Ni som kund förlita er på att vårt samarbete går hela vägen utan några överraskningar.

  Vi arbetar på uppdrag av större och mindre fastighetsbolag, enskilda fastighetsägare, förvaltningsbolag, kommuner, stiftelser och bostadsrättsföreningar.

  Vårt mål är att vara den bästa partnern för en optimerad fastighetslösning