Ekonomiassistent 50% till FDT-Systems

Ekonomiassistent 50% till FDT-Systems

Vi söker en Ekonomiassistent till FDT-Systems i Luleå. Vi söker dig som trivs med att arbeta strukturerat med ekonomiadministration, har du dessutom erfarenhet av bokföring och redovisning är tjänsten som Ekonomiassistent på FDT-Systems något för dig!

Om tjänsten
Som Ekonomiassistent ansvarar du för löpande ekonomiadministration, registrering av fakturor, kontering, redovisning samt bokföring. Du kommer att arbeta i nära sammarbete med Ekonomichef där ni sitter i öppet kontorslandskap tillsammans med andra kollegor i företaget.

I din roll som Ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Fakturahantering
  • Bokföring
  • Redovisning
Om dig
Vi söker dig som har grundläggande ekonomisk utbildning eller likvärdig yrkeserfarenhet. Erfarenhet av bokföring och redovisning är meriterande med ej ett krav.

Vidare ser vi att du är initiativrik, strukturerad och nogrann. Genom god sammarbetsförmåga och intresse för företagetsekonomihantering kommer du snabbt in i rollen som Ekonomiassistent.

Viktigt för tjänsten är:
  • Struktur
  • Nogrannhet
  • Sammarbetsförmåga
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om FDT-Systems
FDT är en ledande Butiksdataleverantör i Norden. Med över 30 års erfarenhet i branchen och tusentals installationer erbjuder FDT professionella IT-lösningar.

Om anställningen
Tjänsten som Ekonomiassistent är ett konsultuppdrag med start omgående. Uppdraget är beräknat till 50% där det finns möjlighet att anpassa arbetstider i samråd med Ekonomichef.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson via 073 - 684 70 01, filip.johansson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiassistent, administration, ekonomi, Luleå, FDT Avance, FDT-Systems, Adecco
Mer info
Kontaktperson Filip Johansson
Telefon 073-684 70 01
Område Luleå
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 21 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.