Akademiska Hus i Luleå söker nu serviceinriktad drifttekniker

Akademiska Hus i Luleå söker nu serviceinriktad drifttekniker

Vill du, i samverkan med kollegor och våra kunder, arbeta som drifttekniker i en varierande och teknikintensiv miljö?

Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I förvaltning och utveckling av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare, och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället. Genom erfarenhet och innovation skapar vi förutsättningar för framgångsrik forskning och utbildning. Tillsammans lyfter vi Sverige som kunskapsnation.
Har du fastighetstekniskt intresse och gillar kontakt med människor?

Vill du, i samverkan med kollegor och våra kunder, arbeta som drifttekniker i en varierande och teknikintensiv miljö, som inbegriper allt från föreläsningssalar till moderna laboratorier? Vi söker drifttekniker med husansvar till vårt fastighetsområde Luleå. Fastighetsområdet omfattar byggnader inom Campusområdet Luleå om ca 120 000 kvm. Utöver LTU Campus lokaler för undervisning och forskning, finns verksamheter som restauranger, gym och förskola på campus.

Ditt uppdrag
Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I utvecklingen av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare, och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället.

Du bidrar till Akademiska Hus uppdrag genom att säkerställa den dagliga driften och skötseln av tilldelade byggnader. Du jobbar förebyggande med drift och felavhjälpande underhållsarbete och har löpande hyresgästkontakter.

Som drifttekniker är du fastighetsförvaltningens "ögon" ute på området för att rapportera status på fastigheterna och vara delaktig i arbetet med underhållsplanering och ekonomisk prognos.

Vi erbjuder
Att lära och tänka nytt är en del av vårt DNA. Därför har alla våra kollegor tydliga uppdrag och genom mentorskap, coachning, samverkan och erfarenhetsutbyte utvecklas vi ständigt. För chefer och projektledare finns särskilda utbildningsprogram. Med bra chefer som ger oss förutsättningar, förtroende och mandat att leverera, utvecklas vi både som människor och bolag.

Hållbarhet är ledstjärna i allt vi gör. Och hållbara blir vi tillsammans. Vi vet att våra medarbetare är avgörande för vår framgång och erbjuder därför alla olika typer av initiativ inom friskvård och hälsa. Vi är nyfikna på varandras olika perspektiv och vet att våra olika personligheter, kompetenser och erfarenheter gör oss bättre. Vi arbetar gärna i tvärfunktionella team. Tillsammans lyfter vi varandra och stärker Sverige som kunskapsnation.

Ditt bidrag
Vi är intresserad av dig och vad du har med dig i erfarenheter som kan stärka vårt arbete långsiktigt. Det är viktigt för oss att du har förståelse för hur de fastighetstekniska systemen hänger ihop, så som installationer för kraft och belysning, ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och regler- samt energi- och klimatfrågor.

Din bas tror vi att du har gymnasieutbildning, men det är meriterande med teknisk eller fastighetsinriktad utbildning från gymnasium och med påbyggnad från yrkeshögskola eller motsvarande. Begränsad behörighet El, eller bättre, är meriterande. Du uttrycker dig väl på svenska och har god datorvana. B-körkort är ett krav.

Mycket av framgången kommer att ligga i hur du gör saker och vad du brinner för. Vi kommer därför att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då du har dagliga kontakter med våra hyresgäster är det viktigt att du är serviceinriktad, affärsmässig och har lätt för att etablera goda relationer. Du är van vid att ta ansvar och själv planera dina arbetsuppgifter utifrån engagemang och beslutsamhet, du vill få saker att hända och uppnå ett gott resultat helt enkelt.

Arbetet innebär även ett nära samarbete med våra fastighetsförvaltare, driftingenjörer, drifttekniker och projektorganisation, därför är det viktigt att du är samarbetsorienterad och trivs bra att dela kunskap och erfarenheter men även att stödja andra i strävan att uppnå gemensamma mål. Du har en inställning präglad av nyfikenhet och är inte rädd för att prova och lära dig längs vägen. Som team-kompis agerar du pålitligt och stöttar givetvis kollegorna när det skulle uppstå problem.

För oss är det viktigt att du vill bidra med olika initiativ till vår gemensamma utveckling. Därför har du givetvis ett stort intresse för fastigheter och teknik.

Låter det intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, vi arbetar med löpande urval.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Inger Sundgren på Experis, inger.sundgren@se.experis.com eller Anton Andersson, anton.andersson@akademiskahus.se.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 okt 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren