Reparatörer

Reparatörer

Just nu söker vi två reparatörer till vår verkstad i Notviken Luleå som kommer arbeta med underhåll och reparationer. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
 • Självständigt utföra underhållsåtgärder och reparationer på fordon mot ställda krav på ett effektivt och ur arbetsmiljösynpunkt säkert sätt.
 • aktivt ta ansvar för utförandet av arbetslagets gemensamma uppgifter
 • ansvara för att alla typer av avvikelser rapporteras till rätt system
 • säkerställa att den egna arbetsplatsen är väl rengjord och att verktyg/utrustning placeras på avsedd plats vid arbetets slut
 • självständigt kontrollera/rapportera att de egna behörigheterna inom respektive arbetsområde är godkända
 • hantera/signera kontrollistor utifrån gällande rutin
 • rapportera all arbetstid enligt fastställd rutin
 • tillsyn av utrustning och fordon
 • rapportera saknat material och driftsstörningar enligt gällande rutin
 • arbeta för att fastställda krav på kvalitet på utfört arbete uppnås
 • verka för ett gott samarbete och social sammanhållning på arbetsplatsen.
Utbildning/erfarenhet
Gymnasieutbildning med inriktning inom industri, el eller fordonsteknik. Vi söker reparatörer med mekanisk kunskap, ett plus är kunskap i pneumatik. Kunskaper och erfarenhet av lean production ser vi som ett plus.

Kompetenskrav
 • Kunskaper och färdigheter som kan förväntas för att utföra en arbetsuppgift på ett fackmannamässigt vis. Gärna verkstadsbakgrund eller erfarenhet av reparationer och service av produktionsutrustning.
 • Läsa och förstå elscheman för att kunna utföra felsökning.
 • Eftersom vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar utfört säkerhetsarbete så krävs god kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift.
 • Kunna läsa och förstå instruktioner och föreskrifter på svenska.
 • Mycket god datorvana.
Personliga egenskaper
Du förväntas vara en flexibel, ansvarstagande och positiv person med god kommunikationsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som reparatör. Meriterande är ett stort tekniskt intresse.

Mer om tjänsten
Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja. Euromaint ombesörjer detta.

Tjänsten kan innebära både dagtid och skiftarbete. Internutbildning för behörighet att arbeta med våra fordon erhålles under anställningen.

Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Intresserad?

Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta produktionschef Markus BJörnfot, mob: 076-724 9958 alternativt Rolf Forssell, mob: 070-570 1490. Är du intresserad av att börja arbeta som reparatör hos oss, ansök snarast! Urval och tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden. Senast den 27 december 2019 behöver vi ha din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om EuroMaint
Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Euromaint bildades 2001. Bolaget har sitt ursprung i Statens Järnvägar och har mer än 100 års erfarenhet av kvalificerat underhåll av produktionsutrustning. Bolagets tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom godsvagnar och passagerartåg samt lok och arbetsmaskiner.

Euromaint har en omsättning på ca 1 600 MSEK och cirka 1 000 medarbetare (2018). Euromaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 dec 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor.

Bolagets tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom godsvagnar och passagerartåg samt lok och arbetsmaskiner.

Euromaint ägs av spanska företaget CAF sedan 2019-07-01.