Produktionsledare till Euromaint i Luleå

Produktionsledare till Euromaint i Luleå

Vill du jobba med ledarskap och förändring som produktionsledare och bidra till Euromaints fortsatta resa i Luleå?

Euromaint söker nu en produktionsledare till deras verkstad Notviken i Luleå. Tjänsten passar dig som vill driva och utveckla din personalgrupp och verkstad både operativt och strategiskt. Att jobba med motivation och glädje i ditt ledarskap och vara med och tillsammans skapa utveckling och lönsamhet för verkstaden. Låter ovan intressant? Skicka in ditt CV redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som produktionsledare på Euromaint får du en viktig roll i en platt och kundnära organisation. Du kommer att ha ett operativt ansvar för arbetet på verkstaden samt personalansvar för ca 25 medarbetare. Du har mycket samarbeten internt och externt och är delaktig i att följa upp och utveckla verksamheten enligt gällande mål och strategier. Euromaint är en ledande aktör inom tågunderhåll och en flexibel och dynamisk organisation som uppmuntrar nytänkande.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som produktionsledare har du operativt ansvar för produktionen och personal på verkstaden, vilket innebär att du leder, följer upp och utvecklar verksamheten i enlighet med gällande mål och strategier. I dina arbetsuppgifter ingår:
  • Arbeta med daglig styrning, avvikelsehantering och förbättringsgrupper
  • Säkerställa att dina medarbetare har rätt kompetens och behörigheter
  • Ansvar för att rutiner och styrande dokument implementeras och efterlevs
  • Budget- och kostnadsansvar med fokus på mål, resultat och utleverans
  • Delegerat ansvar för arbetsmiljöuppgifter, miljö och trafiksäkerhet
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid under enbart dagtid, men viss tillgänglighet krävs då verksamheten i stort bedrivs under dygnets alla timmar. Du har ett nära samarbete med gruppledare och produktionsplanerare, samt rapporterar till Produktionschefen på plats i Luleå. B-körkort är ett krav samt att behärska både svenska och engelska flytande. Start sker omgående, efter överenskommelse

VEM ÄR DU?

Vi söker en engagerad och trygg ledare som är strukturerad och kan motivera sina medarbetare i en förändringsresa. Du triggas av utmaningar och utveckling där du också får ett tydligt kvitto på ditt arbete och gillar ett högt tempo i din vardag. Vi förutsätter att din kommunikationsförmåga är god och att du visar vägen genom ditt eget agerande.

Du har gymnasial utbildning och ett antal års erfarenhet som ledare inom industrisektorn. Du har tidigare haft fullt personalansvar, samt eget budget- och resultatansvar och det är meriterande med kunskaper inom Lean Production. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av tidigare kundkontakt och är inriktad på att alltid leverera enligt våra kunders förväntningar. God datorvana är också en förutsättning där erfarenhet av SAP/LN eller liknande ERP-system är en klar fördel.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Therese Goldring
Telefon 070 145 54 51
Område Luleå
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 20 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech