Produktionschef till Euromaint i Luleå

Produktionschef till Euromaint i Luleå

Är du en engagerad ledare som gillar att jobba nära affären? Vill du jobba med förändringsarbete och coachande ledarskap? Läs mer!

Som produktionschef hos Euromaint har du fullt ansvar över din produktionsenhet, som består av verkstäderna Notviken och Svartön i Luleå. Du jobbar i tätt samarbete med produktionsledarna, i en strategisk och operativ roll där du jobbar övergripande med utveckling, försäljning och resultat. Söker du en roll där du genom ett engagerat ledarskap och gott exempel driver utveckling och produktion tillsammans med ditt team? Läs mer nedan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Euromaint erbjuds du en varierande roll i en platt och kundnära organisation där du har stora möjligheter att påverka och utveckla verksamheten. Du kliver på tåget i en förändringsresa och kommer fortsätta att jobba mot en balanserad och lönsam produktionsenhet. Du sitter med i ledningsgruppen för affärsenhet Gods och rapporterar till Affärsområdeschef som också är placerad i Luleå.

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter varierar från dag till dag beroende på vad verksamheten behöver, men dina fokusområden kommer vara:
  • Ansvar för produktionen i båda verkstäderna där du utvecklar, planerar och följer upp arbetet
  • Ansvarig representant för verksamheten i kontakt med kunder, myndigheter och interna medarbetare
  • Driva ett coachande och motiverande ledarskap till produktionsledare och indirekt till verksamheten i helhet
  • Driva förändrings- och förbättringsarbete på en strategisk och operativ nivå i enlighet med Euromaints mål
Rollen innebär också

Som produktionschef säkerställer du produktion och leverans för hela produktionsenheten och ansvarar för en bra balans och lönsamhet mellan verkstädernas planering, utveckling och genomförande av fordonsunderhåll. Verkstäderna har olika förutsättningar och utmaningar, vilket kräver att du som produktionschef behöver vara involverad och engagerad i affären för att skapa hållbara resultat.

Tjänsten är på heltid under dagtid, med krav på viss tillgänglighet då produktionen pågår under dygnets alla timmar. Du har din bas i Notviken och en del resor förekommer i tjänsten. Start sker omgående efter överenskommelse.

VEM ÄR DU?

För den här rollen ser vi att du har en teknisk bakgrund och dokumenterad erfarenhet av ledarskap från industrisektorn. Det är meriterande om du också har erfarenhet av tågbranschen men det är inget måste. Vi ser gärna att du har erfarenheter av Lean sedan tidigare samt erfarenhet av rutinerna kring styrmöten och förbättringsgrupper. Generell god IT-vana och att kunna arbeta effektivt i affärssystem är också viktigt.

Som person krävs det att du är strukturerad och metodisk då din produktionsenhet består av två olika verkstäder som behöver lika mycket tid och engagemang. Du kommer att jobba tätt ihop med dina produktionsledare, där du med ett coachande ledarskap når målen tillsammans. Rollen som produktionschef innebär också, förutom de interna kontaktytorna, att du har mycket kundkontakt vi ser därför att du är kommunikativ i både tal och skrift. Som ytterst ansvarig är det också viktigt att du kan göra affärsmässiga bedömningar som leder till goda resultat, både för personalen och nyckeltalen.

Är du ute efter en roll där du får skapa en fungerande verksamhet med Vi-känsla, samtidigt som du kan fortsätta jobba med förändringsarbeten och se resultat i realtid? Då är det här tjänsten för dig. Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Therese Goldring
Telefon 070 145 54 51
Område Luleå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Produktionsledning, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 27 nov 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech