Serviceingenjör inom Luftfart Luleå

Serviceingenjör inom Luftfart Luleå

Vi söker en Serviceingenjör inom Luftfart till Eltel i Luleå. Är du personen vi söker?
Vårt affärsområde Aviation & Security är en ledande aktör inom drift och underhåll av avancerad teknik inom luftfartsområdet. Vi ansvarar för allt ifrån projektering till färdiga installationer där ibland utmanande felsökningar, reparationer och installationer är vår vardag. Vi arbetar med terminalutrustning, infrastruktur, IP-nätverk, radarutrustningar, radio- och navigationssystem på flygplatser. Aviation består av flera team med verksamhet över hela landet.

Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete i en spännande miljö inom vår luftfartsenhet med inriktning på flygledningssystem, kommunikations-, navigations- och surveillancesystem (CNS). Du kommer att vara en viktig länk i kedjan att upprätthålla den tekniska säkerheten kring luftfarten och flygtrafiken genom att arbeta med förebyggande och felavhjälpande underhåll av följande system:
  • Flygledningssystem
  • Navigationssystem
  • Radio
  • Radar
  • Meteorologisk utrustning
  • Kommunikationssystem
  • IP Nätverk och PC-applikationer
  • Publika system i terminalbyggnader
Många av systemen som finns på flygplatsen är unika och därför kommer du även att få en omfattande utbildning på dessa.

Du ansvarar för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.

Du har minst 3-årig gymnasiekompetens med teknisk inriktning alternativt högskoleingenjörsutbildning.

Du har god yrkeserfarenhet och goda kunskaper om radioteknik, analog/digital elektronik, mekanik samt erfarenhet av underhåll på teletekniska system.

Du ska kunna arbeta med förekommande utrustning och instrument samt PC-baserade stödsystem och ha vana att läsa och följa tekniska instruktioner.

Då arbetsuppgifterna, vid behov, kommer att utföras på annan ort än placeringsorten förutsätter det att du kan resa.

Mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska och B-körkort krävs.

Grund för anställning är godkänd registerkontroll/ säkerhets-prövning.

Meriterande är tidigare erfarenhet av underhåll av flygplats- och luftfartssystem.

Som person har du ett brinnande teknikintresse. Du är ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Du har lätt att ta egna initiativ och uppvisar god social förmåga i dina kontakter och ditt samarbete med andra, både internt och externt. Ditt arbete präglas av affärsmässighet, god kvalitet och hög servicegrad.

Ansökan och frågor
Sista ansökningsdag är 2019-05-31. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Teamchef Joni Kujala, 072-595 46 00, joni.kujala@eltelnetworks.se

Välkommen med din ansökan !

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Joni Kujala
Telefon 072-595 46 00
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.eltelnetworks.com/
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är teleoperatörer, elnätsägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar. Vi arbetar nära våra kunder genom en stark lokal närvaro och effektiva centrala funktioner. Det är Eltels 7 400 medarbetare, varav de flesta är engagerade i koncernens 300 kompetenta och specialiserade team, som är grunden till företagets framgångsrika verksamhet. Deras engagemang, erfarenhet och gedigna kunskaper är Eltels största tillgång – och en garanti för att skapa värde för våra för kunder och ägare. Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet – om du vill lära dig mer om oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2018 hade Eltel en omsättning på 1,2 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 7 400. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.